Történet

Ezt a fiatal nővért mindig tisztelték. Amíg meg nem látták Őt formaruhában

A fiatal nővér, Caitlyn Brassington minden nap harcol mások életéért, életeket ment és reményt ad. Nem azért választotta ezt a szakmát, hogy az emberek hősnek tartsák. De a szemrehányás, amit egy ismerősétől kapott, arra késztette, hogy kiálljon magáért és a munkatársaiért:

„Te csak egy nővér vagy.”

Épphogy csak hazaértem a munkából, a nővérruha még mindig rajtam van. Útközben bementem a boltba tejért és ott találkoztam az ismerősömmel. Ő engem ezelőtt, még sohasem látott egyenruhában, amikor meglátott azt mondta, fogalmam sem volt róla, „hogy te csak egy nővér vagy”. Vau! 18 év alatt, amióta dolgozom, már sokszor hallottam ezt a mondatot, de a mai napon betelt a pohár. Nehogy már én csak egy nővér legyek!

Én segítettem sok apróság világra jövetelekor, sokaknak közülük segítenem kellet az első levegővételnél és akkor én csak egy nővér vagyok.

Sok öregembernek fogtam a kezét a halálos ágyukon, és én csak egy nővér vagyok.

Nyugtattam gyötrődő szülőket, akik elvesztették gyermeküket és én csak egy nővér vagyok.

Sok embert részesítettem elsősegélyben és sokakat mentettem meg a haláltól és én csak egy nővér vagyok.

Én vagyok az orvos szeme, füle és keze, aki meg tudja Önt gyógyítani, és én csak egy nővér vagyok.

Sok újszülött légzését hallgattam, hogy rájöjjek, mely terület nem kap megfelelő mennyiségű oxigént és én csak egy nővér vagyok.

Én meg tudok tanítani dolgokat a betegeknek, a fiatal nővéreknek és ápolóknak, és én csak egy nővér vagyok.

Én védem a betegeket a biztosító társaságoktól, akik az egészséget nem mindig tekintik elsődlegesnek, és én csak egy nővér vagyok.

Nem mindig otthon ünneplem meg a Karácsonyt, a gyermekeim születésnapját és elmulasztom az iskolai fellépéseiket azért, hogy az Önök szeretteiről gondoskodjam és én csak egy nővér vagyok.

Tudok vért venni, össze tudom kapcsozni és ha szükséges varrni a sebeket és én csak egy nővér vagyok.

Infarktus esetén meg tudom menteni az embereket, függetlenül attól, hogy ő egy kisbaba, vagy egy gyerek, vagy felnőtt és én csak egy nővér vagyok.

A testsúlynak megfelelően meg tudom mondani, hogy mekkora dózis adrenalin, vagy amiodarone szükséges, ami segít újraéleszteni a gyermekét és én csak egy nővér vagyok.

Az én tudásom és tapasztalatom életeket ment.

Szóval, ha én csak egy nővér vagyok, akkor őrülten büszke vagyok erre!

Ezt jobban nem lehet megfogalmazni! Meghajlok azok előtt, akik feláldozzák életüket mások egészsége érdekében!

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial