Blogolunk / Egészség

Az agyi erek tisztítása. Az otthoni gyógymód. ?✏

loading...

Az erek nagyon fontosak, különösen, ha az agyi erekről van szó! Vigyáznia kell rá, különben rossz helyzetbe kerülhet…

Ennek a gyógymódnak köszönhetően az erek rugalmassá válnak, megszűnik a szédülés és a fülzúgás, javul az anyagcsere és megtisztul a szervezet:

Őröljön és keverjen össze 100 gramm kamillát, orbáncfüvet, immortelle-t, nyírfavirágrügyet. Öntsön 1 evőkanálnyit ebből a keverékből forró vízbe (0,5 liter), áztassa 20 percig, szűrje le és nyomja ki. Lefekvés előtt öntse a főzet felét egy pohárba, adjon hozzá 1 teáskanál mézet, és gyógyszertári cseppentővel adjon hozzá 1 csepp babérolajat (kapható a gyógyszertárakban), és lefekvés előtt igya meg. Utána ne egyen és ne igyon semmit.

loading...

A maradékot reggel melegítsük fel, de ne forraljuk, adjunk hozzá 1 teáskanál mézet és 1 csepp babérolajat, és reggeli előtt 20 perccel igyuk meg. Tegye ezt naponta, amíg el nem fogy a babérolajos üveg tartalma.

Pozitív eredményeket fog elérni, de nem azonnal, hanem körülbelül 1-1,5 hónap múlva.

Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy egészséges életet éljünk. Táplálkozzon jól, mozogjon amennyit tud, és próbálj meg óvatosan edzeni. Mindenkinek egészséget kívánok, egészséges erekkel, kiváló memóriával és általános életerővel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial