Blogolunk / Egészség

A cékla kefir javítja a bélműködést és jól tisztítja a májat

loading...

A kefir- és cékla diéta valószínűleg a legolcsóbb, amit ehetsz. De ezen egyszerű termékek kombinációjának hatása elképesztő: a belek kíméletes tisztítása, a mérgező anyagok eltávolítása és a gyors fogyás.

Egy háromnapos méregtelenítéssel 4-7 plusz kilótól szabadulhatsz meg. Az eredmény a kezdeti súlytól és az Ön alkatától függ.

A háromnapos kefir-cékla turmix sokat segít, ha megállt a fogyás, és nehezen mozdul el a mérleg nyelve.

1 kg főtt cékla, 1,5 liter alacsony zsírtartalmú kefir és 1,5-2 liter víz – ennyi az összes, amit egy nap alatt meg kell ennie. Elegendő mennyiségű vízre van szükség a szervezet kiszáradásának megakadályozásához, mivel a méreganyagokkal együtt sok folyadék ürül ki.

loading...

Ezt a mennyiséget 5-6 étkezés alatt kell elfogyasztani. A céklát őrölje le egy turmixgépben, és keverje össze kefirrel. Az eredmény egy csodálatos turmix.

A háromnapos szigorú diéta után az étrend bővíthető főtt hús és hal hozzáadásával (legfeljebb napi 400 g, 3 étkezésre elosztva). A következő 4 napban hasznos lehet néhány almát és citrusfélét enni. Az eredmény minden várakozást felül fog múlni!

Ez a tisztító módszer nagyon intenzív, ha problémája van a májával, a gyomrával vagy a veséjével, akkor érdemes egy kíméletesebb fogyókúrás módszert választania.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial