Blogolunk / Szépség / Tippek

3 hozzávaló ami megfiatalítja a bőröd: használd az arcodon, és meglásd, elégedett leszel

A bőrünk a legnagyobb, és egyben, a külső hatásoknak leginkább kitett szervünk. Főleg az arcunkon, mert azt szinte sosem fedjük le semmilyen ruhadarabbal sem. Közvetlenül érik a külső káros hatások, mint a mikrobák, baktériumok, ultraibolya napsugarak.

Ha szeretnéd ezektől a káros hatásoktól megóvni a bőrödet, alkalmazd ezt a csodálatos krémet.

Mindannyian tudjuk, hogy boltokban kapható ránctalanító krémek, túlságosan drágák, és sok vegyi anyagot tartalmaznak, amelyek károsíthatják a bőrt.

Ezért a legjobb megoldás a bőrnek, ha természetes összetevőket tartalmazó terméket használsz, amely 100%-ig biztonságos. Ebben a cikkben bemutatunk neked egy arcmaszkot, amely csodákat tehet már az első használat után.

Az elkészítése ennek a maszknak nagyon egyszerű és könnyű. Csak természetes összetevőket tartalmaz, amelyek olcsók és könnyen hozzáférhetők! Tehát, ha azt szeretnéd, hogy csökkenjenek a ráncaid, és fiatalon tartsa a bőröd, akkor ezek a természetes összetevők tökéletes megoldást nyújtanak a számodra. Megszünteti az öregedésből fakadó bőrhibákat, és olyan fiatal leszel, mint még soha!!!

A híres recept:

Hozzávalók:

  • 1 alma.
  • ¾ csésze szőlő.
  • ½ csésze Aloe vera.

Az alma tartalmaz A, B, C-vitaminokat, antioxidáns tulajdonságokkal bír, és megszünteti a szennyeződéseket. Az alma olyan elemeket is tartalmaz, amelyek segítenek eltávolítani a bőr elhalt hámsejtjeit. Segít eltávolítani a foltokat, és nagyon hatékonyan szünteti meg aa pattanásokat.

A szőlő tartalmaz C-vitamint és olyan antioxidánsokat melyek megfiatalítják és védik a bőrt.

Az Aloe vera, olyan különleges alapvető tápanyagokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a korai öregedést.

Elkészítés és használat:

Mosd meg az összes hozzávalót, majd tedd őket egy turmixgépbe, és alaposan keverd össze, amíg nem kapsz egy szép homogén keveréket.

Ez egy éjszakai, lefekvés előtti maszk. Használat előtt mosd meg az arcod, és távolítsd el a sminket. Hagyd a maszkot hatni 20-30 percig, majd mosd le bő vízzel. Használd ezt a maszkot 3-szor egy héten, és hidd el, megfogsz lepődni az eredményen.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial