Ezoteria

Ő a titkos párod csillagjegyed alapján! Nem az, akire gondolnál

loading...

Azt mondják, a hasonló elemben született csillagjegyek illenek legjobban egymáshoz: Kos az oroszlánhoz, Bika a Szűzhöz, stb.

Van azonban egy titkos tudás, amely szerint egész másért vonzódunk valakihez, és az igazi egy meglepő csillagjegy mindenki számára. Ennek oka pedig az, hogy minden csillagjegyet egy bolygó ural vagy kettő, és vannak átfedések. Így történhet az, ha lelki társunknak egy meglepő személyt érzünk. Van, tehát, hogy az azonos elem dönt, máskor azonban az uralkodó bolygó teremti meg a kapcsolatot.

Kos:

Tikos lelki társa a Skorpió, mivel mindkét csillagjegyet a Mars uralja. A Skorpiót részben a Plutó mellett, a Kost egészen. Ezért van az, hogy a Skorpió, akiben be van zárva a Mars annyira vonzódik a harcias Koshoz. Igazán jó párost alkotnak.

Bika:

Mi köze a földes Bikának a levegős Mérleghez? Mindkettejüket a Vénusz bolygó, a szerelem, a szépség, a kapcsolatok istennője uralja. A Bikák, akikben be van zárva a Vénusz, rajonganak a könnyed Mérlegekért, akiknek sokkal nyíltabb a viszonya a szépség istennőjéhez.

Ikrek:

Lelki társa a Szűz, mindez a cseles Merkúr miatt van, amely közös bolygójuk. Míg az Ikreket könnyedén, nyíltan befolyásolja, a Szűz, mivel földjegy, kicsit lassabban, nehézkesebben engedelmeskedik a merkúr parancsainak, nem csoda, hogy rajong az Ikrekért.

loading...

Rák:

A Rákot a Hold uralja. Ezzel ő egyedül van. Titkos társa azonban az a jegy, amelyet a Nap ural: az oroszlán. A Hold és a nap nászánál nincs is talán szebb a csillagjegyek között.

Nyilas:

Kevesen tudják, de a Halak nemcsak a Neptunusz, de a Jupiter uralkodása alatt is áll, nem csoda, hogy annyira vonzódik a jupiteri Nyilashoz. Ők egymásnak az igazi.

Bak:

A szigorú Szaturnusz uralja, de van ám még egy jegy, amelyet részben ez a bolygó ural. Ez a Vízöntő. Nem véletlen, hogy annyi bak és vízöntő köt ki egymás mellett.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokbloghu.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial