Egészség / Tippek

A visszér különösebb erőfeszítés nélkül sokunknál legyőzhető

loading...

Akinek nemcsak hallomásból ismerős visszeres betegség, tudja, hogy milyen nehéz megszabadulni ettől a problémától. Gyakran azoknál jelentkezik a visszeres megbetegedés, akik keresztbe tett lábakkal ülnek, akik álló munkát végeznek, szülés után, vagy akiknél ez örökletes betegség.

Amikor észreveszed a végtagjaidon az érhálókat, érdemes azonnal elgondolkodni a kezelésén, hisz a betegség tovább terjedhet! Próbáld ki a visszér gyógyítás házi módszereit. Szerencsére van két módszerünk arra, hogyan előzzük meg ezt a betegséget, és ugyanakkor felerősítik az előrehaladott esetben a gyógyszeres kezelés hatásait.

Visszér ellenszere

1. Zöldparadicsom

Szolanin, ami csak a zöldparadicsomban található, belsőleg nem alkalmazható, de a visszér elleni harcban kiváló! A sikeres gyógyuláshoz 10 napon keresztül zöldparadicsomos pakolást kell alkalmazni, a paradicsom szeleteket 2-3 perce a fájós testrészre kell helyezni. A kezelés után a fájó testrészt érdemes hidratáló krémmel bekenni.

loading...

fdhdfhddre2

2. Almaecet

Az almaecet népi gyógymód többféle megbetegedésre és ugyancsak felhasználják házi kozmetikához. Az ecet képes megszabadítani a visszértől egy hónap alatt. Ehhez almaecetbe kell a vattakorongot beáztatni, majd 3 percre naponta 2-3 alkalommal a fájós testrészre helyezni. Négy hét elteltével a visszérnek nyoma sem marad!

hdfhdhde3

Amint látjuk, ez a bosszantó betegség különösebb erőfeszítés nélkül legyőzhető.  Elképzelhető, hogy a te ismerőseid közül valakinek hasznára válik ez az információ, ezért nyomd meg a „Megosztás” gombot!

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial