Szépség / Tippek

Szabadulj meg a ráncoktól, kevesebb mint 300 forintból!

A kor előrehaladtával megjelennek a ráncok az arcbőrön. Évszázadok óta mindenki a fiatalság titkát keresi, de eddig még senki sem találta meg, ezért sokan a plasztikai műtétek mellett döntenek. A plasztikai műtétek hatása azonnal látható, de mivel nagyon drágák, nem mindenki számára elérhetőek.

Te is láthatod, hogy az ázsiai nőknek alig vannak ráncaik, a bőrük ragyog, a helyes táplálkozás mellett, a bőrápolásra is odafigyelnek. Évezredek óta fogyasztjuk a rizst, de bőrápoláshoz is használhatjuk. A japán nők ezzel a természetes készítménnyel fiatalítják meg a bőrüket!

A pakolás ami 10 évvel megfiatalít

  • 3 evőkanál rizs
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál tej

A rizst 2 percen át főzzük, majd leszűrjük, de a fővővizét nem öntjük ki. A rizshez adjuk a mézet és a tejet, jól összedolgozzuk. A megtisztított arcbőrre felkenjük a pakolást a kezünkkel és addig hagyjuk rajta, amíg megszárad. Majd langyos vízzel lemossuk és a rizs főzőlevével is megmossuk az arcunkat. A pakolást alkalmazd legalább hetente kétszer, a bőröd hamarosan feszesebbé válik, fiatalabbnak tűnik. A legjobb házi pakolás, próbáld ki és élvezd a fiatalos arcbőrt!

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial