Háztartás

Ezeket a dolgokat nem tudtuk az almaecetről. Ti is így használjátok?

Manapság számtalan tisztítószert vásárolhatunk. De mielőtt betesszük őket a kosarunkba, gondoljuk meg százszor. Ezek a termékek rengeteg vegyszert tartalmaznak, és hihetetlenül káros hatással vannak az egészségünkre.

Ha bárkinek feltűntek kiütések a tiszta mosástól, itt az ideje, hogy lecserélje a mosószert valami sokkal természetesebbre. A mosószerekben lévő vegyi anyagok allergiás reakciókat okoznak, különösen a csecsemőknél.

Az alábbiakban olyan hatékony tisztítási módszereket mutatunk be, amelyeket már nagyanyáink is használtak a makacs foltok eltávolítására és fertőtlenítésére. Szerezzen be egy üveg almaecetet, és használja mosásra, fertőtlenítésre és tisztításra.

Az almaecet hatékonyan távolítja el a kemény vízfoltokat a ruhákról. Csak tegyen egy csésze almaecetet a mosógépbe. A mosószert azonban ne keverje össze az ecettel.

Ha minden mosáshoz adunk egy kevés almaecetet, ruháink teljesen foltmentesek lesznek.

Ha kisgyermekeink vannak, mindenképpen használjunk almaecetet a mosógépben. Így elkerülhetjük az allergiás reakciók kialakulását.

Ecetből természetes mosószert is készíthetünk, így teljesen elkerülhetjük a bolti mosószereket. Adjunk negyed csésze almaecetet egy evőkanál szódabikarbónához, és mosószer helyett használjuk a habzó keveréket.

Az ecettel nemcsak a ruhákon, hanem a kárpitokon és szőnyegeken lévő foltoktól is megszabadulhatunk. Öntsünk egy kevés ecetet a szőnyegre, hagyjuk rajta fél órát, majd nedves ruhával töröljük le a foltot, és alaposan szárítsuk meg a szőnyeget.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial