Tippek

Segíthet elmulasztani a visszereket, az érelmeszesedést, a magas vérnyomást: meg kell ismerned ennek a fának a kérgét

Elmulasztja a visszeret, az érelmeszesedést, vérnyomáscsökkentő, méregtelenít és fiatalít: meg kell ismerned ennek a fának a kérgét
arisztotela • 2016. szeptember 24. 0
Image result for pycnogenol powder

Védi a szívet, megtisztítja az ereket a meszesedéstől, gyógyítja a visszereket. Ez a fantasztikus növényi anyag a legerősebb antioxidánsok egyike.

Ez nem más, mint a pycnogenol, ami karban tartja a érhálózatot, leviszi a magas vérnyomást is, de aki az asztmától, allergiától szenved, annak is jót tesz.

A pycneogenol nevű antioxidáns egy francia fenyő, a Pinus maritma kérgének hatóanyaga. Ez a rendkívül erős antioxidáns a méreganyagok legnagyobb ellensége. A kutatások szerint a pycneogenol a C-vitaminnál 20-szor, az E-vitaminnál 50-szer erősebb hatású oxidációs stressz ellen. Gyorsan felszívódik, és kiürüléskor még a szervezet C-vitamin készletét is aktiválja.

A pycnogenol csökkenti a láb dagadását, kezeli az allergiát, javítja a sejtek működését, a vérerek falát megerősíti, rugalmasabbá teszi, csökkenti a stresszt, segít megelőzni a visszérgyulladást, a cukorbetegséget, a prosztatagyulladást. Emellett fiatalítja a bőrt.

Megköti a káros szabadgyököket, amelyek olyan betegségekért is felelősek, mint az Alzheimer-, vagy éppen a Parkinson-kór, de a rákos sejtek elburjánzásának kialakulásában is nagy szerepük van. Ezért van szükség az antioxidánsokra, mégpedig nagy mennyiségben. Kapszulában kapható.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial