Egészség / Érdekesség / Történet

Meghalt az életerős férfi! naponta ivott abból, amiből talán te is! Ezt mindenki olvassa el!

loading...

Dean Wharmby naponta fogyasztotta ezt a mindennapi italt, ami végül annyira megbetegítette, hogy belehalt.

A 39 éves angol bodybuilder srác megdöbbentően fiatalon halt meg májrákban. Orvosai szerint halálát az okozta, hogy nem a megfelelő dolgokat fogyasztotta rövid élete során. Olvass tovább, hogy megismerd a fiatal édesapa szomorú történetét.

 

Dean napi több mint 10.000 kalóriát evett meg, hogy az izomtömegét minél jobban tudja növelni. Ez a napi ajánlott kalóriabevitel 4-5-szöröse! A hizlaló egészségtelen ételeken kívül kívül a testépítők számára “alap” ételeket, azaz csirkét, tojást, és halat evett nagy mennyiségben. Azonban a menüjében volt egy dolog, amit képtelen volt elhagyni, pedig mindenki tudja jól, hogy fogyasztása káros az egészségre. Gyúrás közben minden órában megivott két doboz energiaitalt. Ez a mennyiség rengeteg, még a gyártók is ráírják a dobozra, hogy az ajánlott mennyiség 1-2 doboz naponta. Azonban a 39 éves férfi energiaital-függő lett, nem bírta abbahagyni a fogyasztását.

ertzrete33

loading...

Öt évvel ezelőtt Dean-nél egészségügyi problémák léptek fel. Daganatot találtak a szervezetében, azonban ő elutasította a kemoterápiát, és úgy döntött, változtat diétáján, és természetes módszerekhez fordult. A tumor szinte eltűnt a szervezetéből.

A férfi azonban szép lassan visszaszokott káros szenvedélyére, és egészségügyi gondjai is visszatértek. Az újabb orvosi vizsgálat feltárta, hogy májrákja van. Ezúttal a halálos kór legyőzte a férfit, a károsodás visszafordíthatatlan volt.

 

A férfi kislánya tragikusan hamar veszítette el édesapját a kóros energiaital-fogyasztás miatt, kérlek titeket, ha tehetitek, ne igyátok ezt a mérget, mert ez a szomorú történet is bizonyítja, hogy súlyos problémákat okozhat, ha az ember túlzásba viszi a fogyasztását.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial