Blogolunk / Szépség / Tippek

Ezzel a 4 “lépéssel” megszüntetheted a petyhüdt szemhéjakat

loading...

A megereszkedett szemhéjakat általában a fáradtság és az öregedés jeleként tartják számon. Ugyanakkor orvosi problémát is jelenthetnek, ha megakadályozzák a tiszta látást, ronthatják a szemet. A fiatalos kinézet és a nyílt tekintet alapja a feszes szemhéj. Használhatunk szépségápoló, öregedésgátló és feszesítő krémeket, de az igazán hatékony megoldás az első gyakorlat. Pár perc naponta és látni, érezni fogja a hatását, mint amikor torna után izomláza van. Valóban hatásos!

1. Szemhéj torna

Húzza fel a szemöldökét és helyezze az ujját a szemöldöke alá. Kb. 6 másodpercig zárja be és nyissa ki a szemét többször egymás után, anélkül, hogy eltávolítaná az ujját a kiindulási helyzetből. Ezt a szemgyakorlatot alkalmazza heti 4-5 alkalommal.

2. Bőrfezsesítés

Alkalmazzon öregedésgátló krémet, melynek célja a bőr szilárdabbá tétele. A szakemberek réz-peptidekben gazdag termékeket ajánljanak, amely a bőr erősítő összetevője. De legyen óvatos, mert nem minden krém alkalmazható a szemhéjon!

3. Terápia

loading...

Menjen gyógyfürdőbe és próbálja ki a Thermage terápiát. Az eljárás a rádióhullámok erejét és a magas hőmérsékletet használja, amelyek a kollagén termelést serkentik és erősítik a bőrt

4. Szemészeti beavatkozás

Tudta? A megereszkedett szemhéjat, egy kis rutin beavatkozással a legtöbb szemészeten is megcsinálják, de ha péztárcája engedi, plasztikai sebészhez is fordulhat. Helyi érzéstelenítéssel és rövid idő alatt elvégezhető beavatkozás, a gyógyulás is viszonylag gyors és problémamentes.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial