Blogolunk / Egészség

Segít visszaállítani a vérnyomást a normális szintre

loading...

A 40 év felettiek esetében a szisztolés vérnyomás érték fontosabb, mint a diasztolés érték. Ennek oka, hogy a szisztolés érték pontosabban és biztosabban jelzi a szívinfarktus és az agyvérzés (stroke) kockázatát. Ha a két érték közül bármelyik magasabb a normálisnak tekintett értéknél, az már magas vérnyomásnak minősül.

Öntsön 37-40 °C-os forró vizet egy mosdótálba vagy vödörbe, és merítse bele a lábát a vízbe. Amíg a víz lehűl, ami körülbelül 20 percig tart, a nyomás 15-20 Hgmm-el csökken. Ha visszeres a lába, a könyökét is beleteheti a vízbe.

A kapormagok csökkentik a vérnyomást.
Úgy kell főzni, hogy 2 evőkanálnyit 0,5 l forrásban lévő vízbe teszünk, és 1-2 teáskanálnyit kell inni, ha a nyomás legfeljebb 200 Hgmm, és 3-4 teáskanálnyit, ha a nyomás magasabb.

loading...

Adjunk 1 teáskanál fahéjat a kefirhez, és igyuk ezt az italt 1 csészényi mennyiségben 3 hónapon keresztül.
A vérnyomás stabilizálódik.

Van egy nagyon egyszerű és hihetetlenül hatékony recept a hagyományos orvoslásból, amely segít visszaállítani a vérnyomást a normális szintre.

A főzet összetétele: vegyen 5 evőkanál fenyőtűt, 2 evőkanál csipkebogyót és 2 evőkanál hagymahéjat. Öntse az egészet 1 liter hideg vízbe, forralja fel, és kis lángon, fedő alatt főzze 10 percig. Hagyjuk lehülni majd szűrjük le. Adhat hozzá egy kis vizet. Igya meg az egészet 2 nap alatt. A kezelés időtartama 4 hónap.
A javulás 5 nap múlva jöhet – a fejfájás eltűnik.
A széklet szabályos lesz – ez azt is jelenti, hogy a belek és a máj megtisztul.
Ez a főzet immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezik, és megelőzi az influenzát.
Jó vízhajtó.
Segít a fájdalmas fogínyvérzésen.
Ne felejtse el kikérni orvosa tanácsát.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial