Érdekesség / Video

Nostradamus szerint 2017-ben Putyin elindítja a 3. világháborút! (video)

Egy külföldi internetes portál közölt hátborzongató előrejelzést 2017-re Nostradamus próféciái alapján. Szerintük Putyin kirobbantja a harmadikvilágháborút a nagy jós szerint.

Image result for nostradamus

A YouTubon állítja videójában egy elemző, hogy megfejtette Nostradamus, jövő évre  vonatkozó jóslatát… A francia kutató szerint a próféta és a Biblia Jelenések könyvének soraiugyanazt állítják, és ez nem túl biztató jövőkép szerinte.

Nostradamus próféciáit egy titkos jelmegfejtő módszerrel fordították le. Döbbenetes dolgok derültek ki, amelyek jövőre várhatók az asztronómus szerint.

A jóslatok szerint 2017 és 2020 között Putyin elindítja a III. világháborút Oroszország és Amerika közt. A háború nem egészen úgy végződik, ami logikus lenne, mert jön egy nemvárt fordulat… Mielőtt az emberiség elpusztulna, egy hatalmas földönkívüli támadás fog véget vetni a háborúnak pozitív módon. 

Ezután a földönkívüliek módosítani fogják az ember DNS-állományát, és elmulasztják az agressziót a Földön, de átveszik a teljes uralmat az emberek felett.

A mai bibliamagyarázók szerint a Jelenések könyvéből hasonló dolgok olvashatóak ki. 2017-re várható Krisztus második eljövetele… és lezajlik az Armegeddon ütközete, ahol az Antikrisztust legyőzik. Az elemzők serint az Armageddon és a harmadik világháború egy és ugyanaz, így a Biblia ugyanazt állítja, mint a francia jós, akinek próféciái eddig is valóra váltak.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial