Érdekesség / Video

Nostradamus szerint 2017-ben Putyin elindítja a 3. világháborút! (video)

loading...

Egy külföldi internetes portál közölt hátborzongató előrejelzést 2017-re Nostradamus próféciái alapján. Szerintük Putyin kirobbantja a harmadikvilágháborút a nagy jós szerint.

Image result for nostradamus

A YouTubon állítja videójában egy elemző, hogy megfejtette Nostradamus, jövő évre  vonatkozó jóslatát… A francia kutató szerint a próféta és a Biblia Jelenések könyvének soraiugyanazt állítják, és ez nem túl biztató jövőkép szerinte.

Nostradamus próféciáit egy titkos jelmegfejtő módszerrel fordították le. Döbbenetes dolgok derültek ki, amelyek jövőre várhatók az asztronómus szerint.

loading...

A jóslatok szerint 2017 és 2020 között Putyin elindítja a III. világháborút Oroszország és Amerika közt. A háború nem egészen úgy végződik, ami logikus lenne, mert jön egy nemvárt fordulat… Mielőtt az emberiség elpusztulna, egy hatalmas földönkívüli támadás fog véget vetni a háborúnak pozitív módon. 

Ezután a földönkívüliek módosítani fogják az ember DNS-állományát, és elmulasztják az agressziót a Földön, de átveszik a teljes uralmat az emberek felett.

A mai bibliamagyarázók szerint a Jelenések könyvéből hasonló dolgok olvashatóak ki. 2017-re várható Krisztus második eljövetele… és lezajlik az Armegeddon ütközete, ahol az Antikrisztust legyőzik. Az elemzők serint az Armageddon és a harmadik világháború egy és ugyanaz, így a Biblia ugyanazt állítja, mint a francia jós, akinek próféciái eddig is valóra váltak.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial