Érdekesség / Színes / Tippek

Ne dobd el ezt a kis tasakot! Ha meglátod mire használható úgy fogsz rá vigyázni, mint az aranyra!

A cipős dobozokban és más termékek mellett is találhatsz ilyen kis tasakokat, amikben Silica Gel van. A legtöbben kidobják, vannak akik azt gondolják, hogy mérgező. Rengeteg mindenre használható, például megmentheti a telefonod, ha vízbe ejtetted. Ha a kezedbe kerül egy ilyen kis tasak, gondolj rá, hogy mi mindenre használhatod. A tasakokat általában felbontatlanul kell használni.

A telefon kiszárítása

Ahogy fent már említettük, ez a kis tasak segíthet a telefonod megjavításában. Ha vízbe esett, tégy néhány tasakot mellé és rá, hogy felszívja a vizet.

Tedd a szekrénybe

A tasakok segítenek a ruhák frissességének megőrzésében, tegyél néhány tasakot a szekrénybe.

A sporttáskák szagmentesek lesznek

Az edzőruhák sokszor vizesek, de ha úgy kerülnek be a sporttáskába, nem feltétlenül lesz kellemes illatuk. Tégy néhány tasakot a táskádba, hogy a ruhák ne büdösödjenek meg.

A tornacipő szagmentes lesz

Tégy a tornacipődbe, vagy azokba a lábbelikbe, amelyek kellemetlen illatúak. Néhány tasak eltünteti a kellemetlen szagokat.

Fényképek, képeslapok

Ha akadnak még a lakásban hagyományos nyomtatott fényképek, vagy régi képeslapok amiket meg akarsz őrizni, de nem szeretnéd ha összeragadnának, tégy melléjük néhány tasak gélt.

Páramentesítés

A ház nedves részeire, mint a fürdőszoba, vagy a konyha tégy néhány tasak gélt. Csökkenti a párát, így még a falak penészesedésétől is véd. A boltokban kapható pára elszívó szilikagél párna, ha nagyon párás a lakásod, próbáld ki.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial