Blogolunk / Szépség

Micsoda hatás! A módszer 2 kezelés alatt teljesen kisimítja a kéz bőrét

loading...

Ez az otthoni kezelés gyönyörűen fiatalossá és széppé varázsolja a kezét! Néhány használat után már nem kell aggódnia az idő hatása miatt a kezén.
Mentse le ezt a receptet!

A nők kezén a legérzékenyebb a bőr. A mosószerek, az időjárás és a kemény vízzel való gyakori érintkezés károsítja és öregíti a kezeket. A kezeken és a karokon nagyon kevés a bőr alatti zsír. A tenyerén egyáltalán nincs zsír. Ha paraffinnal ápolja a kezét, táplált és hidratált lesz.

Ha otthon szeretné alkalmazni a paraffint, szüksége lesz egy kis segítségre.

Itt egy részletes lista:

  • Magas tál;
  • Kοzmetikai paraffin, amelyet a kezelés előtt fel kell lágyítani;
  • Celofánzacskó;
  • Meleg kesztyű.

Amíg a paraffin a vízfürdőben lágyul, készüljön fel a kézfürdő örömére. Mossa és tisztítsa meg a kezét kézsúrolószerrel. Törölje szárazra és krémezze be.

loading...

Öntsön folyékony paraffint egy magas tálba, és merítse bele a kezét. Ügyeljen arra, hogy a paraffin ne legyen túl forró.

Áztassa kezét paraffinba körülbelül 8-10 másodpercre, majd vegye ki, hagyja levegőn száradni további 8-10 másodpercig, majd tegye vissza a kádba. Ismételje meg ezt a műveletet legfeljebb 7 alkalommal.

A kezünket vastag paraffinréteggell borítjuk be. Tegyünk celofánzacskókat, és kesztyűt a tetejükre. Üljünk le, és érezzük a kellemes meleget a kezünkben körülbelül 25-30 percig. Ezután levesszük a kesztyűt, és megtisztítjuk a viasztól.

Ha drogériában vásárol paraffint, figyelnie kell a szavatossági időre. A paraffinterápiához használt paraffinnak jó minőségűnek és mindenképpen frissnek kell lennie.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial