Blogolunk / Egészség

Liszt, cukor és egy kis tej – nem sütemény, hanem gyógyító kenőcs

loading...

A fiamnak megsérült a lába, miután leesett egy fáról a betonútra. Gipszet tettek rá, de a lába belülről kezdett gennyesedni, és az orvosok csontvelőgyulladást diagnosztizáltak.

A fiam négy műtéten esett át, fájdalmat és kínokat élt át. Két hónappal azután, hogy hazaengedték, a sebek újra felszakadtak és gennyesedni kezdtek. Mindent megtettem, hogy elkerüljek egy újabb műtétet, de semmilyen orvosság nem segített.

Ekkor jutott eszembe az a keverék, amellyel a sógornőm két hét alatt kigyógyította az előrehaladott nyáktömlőgyulladásból. Gyorsan elkészítettem a keveréket. A fiam lábán lévő sebeket kimostam mangánnal, és a keverékkel bekötöttem. Reggel és este cseréltem, amíg a sebek be nem gyógyultak, és utána még egy hétig. Az első két kötés annyi gennyet és piszkot hozott ki, hogy nem hittem a szememnek.

Most úgy gondolom, hogy ha akár csak egy hetet is késleltettük volna a kezelést, a lábát amputálni kellett volna. De már nyolc év telt el, és minden rendben van.

loading...

Egy másik alkalom, amikor eszembe jutott a recept, az volt, amikor elestem és eltörött a térdem. Csináltam egy kötést, és gyorsan enyhítettem a duzzanatot, a bőrpírt és a fájdalmat.

Íme ennek a csodálatos keveréknek a receptje, amely segít a nyáktömlőgyulladás, csontvelőgyulladás, zúzódások és tályogok esetén.

Vegyünk egy-egy evőkanál lisztet és cukrot, és keverjük össze egy tálban. Forraljon fel külön fél pohár friss tejet, vegye lejjebb a hőfokot, és öntse a tejbe a liszt-cukor keveréket. Forraljuk 1-2 percig, folyamatosan kevergetve. Kissé hűtsük ki, és helyezzük egy darab celofánra egy kimosott seb fölé. Használjon steril gézt, és fedje le valamilyen meleg anyaggal. Készítsen új adagot a keverékből minden egyes kötéshez.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial