Egészség / Szépség

Lereszeli a burgonyát, majd a hónaljára teszi. Ha megtudod hogy miért te is kipróbálod majd!

A burgonya megelőz minden növényt a népszerűségben, naponta foglalja el a fő helyet milliók asztalán. A XVII. századtól kezdve elterjedt az egész világban ez az értékes gumó. Mennyi hasznos és finom ételt készíthetünk belőle. Nevezik második kenyérnek is, olyan nagy a tápértéke.

A burgonyából készült ételt szinte nem lehet elrontani, finom lesz szétfőzve is, és lehet püré belőle, ha a levesben főtt szét, akkor besűríti azt.

Fő tápértéke a keményítő, és tartalmaz cukrot, fehérjét, vitaminokat, és ásványi anyagokat. Fontos C-vitamin és B6 vitaminforrás.
Egyetlen élelmiszer sem tartalmaz ennyi káliumot a szárított gyümölcsökön kívül, ennek köszönhetően a szívizomműködés segítője.

A hónaljunk higiéniája igencsak fontos dolog, hiszen ha nem ápoljuk megfelelően, kellemetlen szagok forrása lehet. Ha rossz dezodort választunk, és az ápolásról is megfeledkezünk, akár pattanások, kelések is kialakulhatnak.

A rendszeresen alkalmazott vegyi anyagot tartalmazó szőrtelenítőktől a hónaljunk barnásra színeződhet. Mivel itt a bőr nagyon érzékeny, kíméletesen kell bánnunk vele.

Az alábbi módszer nagyon gyorsan, és hosszú időn keresztül hat. A nyers burgonya eltünteti a hónalj alatti bőrszíneződéseket, és kíméletesen ápolja a bőrt. A burgonyának nagyon magas a C-vitamin tartalma, ezért ösztönzi a kollagén termelődését, ápolja, és segít megőrizni a rugalmasságát.

A burgonya magas fehérjetartalmának köszönhetően felgyorsítja a bőr regenerálódását, és a sebgyógyulási folyamatokat. Magas vas- és cink tartalmának köszönhetően csökkenti a már kialakult ráncokat is. A nyers burgonya a legjobb természetes megoldás annak érdekében, hogy visszaállítsuk a hónaljunk természetes színét, és higiéniáját.

Így alkalmazzuk a burgonyát:

  • hámozzuk meg a burgonyát, majd reszeljük le jó vékonyan, és masszírozzuk be vele a hónaljunk
  • naponta többször ismételjük meg a műveletet, míg helyreáll a bőrszínünk
  • a burgonya hatását fokozhatjuk egy kevés hozzáadott citromlével
  • a reszelt burgonya a kellemetlen szagok eltávolításában is segítségünkre lehet

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

tudasfaja

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial