Blogolunk / Egészség

Keverjük össze a propoliszt tejjel – 100 évig élünk betegség nélkül

loading...

Propolisz tejjel – univerzális népi gyógymód, amely gyorsan fokozza az immunitást, csökkenti a gyulladást és elpusztítja a patogén mikroflórát. A propolisz, a méhragasztó természetes anyag, a méhek életfolyamatának eredménye. A tej szintén a természet ajándéka; a népi gyógyászat nemcsak a tehéntejet, hanem a kecske-, juh-, teve-, kanca-, szamár-, szarvas-, zebu- és jaktejet is használja. E két természetes termék kombinációja kiváló terápiás gyógymódot biztosít, amely szinte univerzális és egyedülálló.

Propolisz és tej, mint egyedülálló gyógymód


Ez a népi gyógymód nagyra értékelt és népszerű. És mindez a könnyű elkészítésnek és az erős antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságoknak köszönhetően. A tej és a propolisz kombinációja könnyen felszívódik és gyorsan terápiás hatást fejt ki, képes megakadályozni a megfázás kialakulását, fokozza a felnőttek és a gyermekek immunitását, megállítja a progresszív gyulladásos folyamatot az emberi test bármely szervében, gyorsan enyhíti a hasnyálmirigy-gyulladás támadását. Ez a koktélt szívesen isszák még a gyermekek is, és gyorsan megbirkózik a megfázással és a vírusos betegségekkel.

Az összetevők jól együtt, kiegészítik egymást.

loading...

Propolisz tej recept

A gyógytej elkészítéséhez a következő összetevőkre van szükség:

  • 50 g kiváló minőségű propolisz,
  • Egy liter friss tehéntej (kecsketej)

A propoliszt praktikusan apróra kell aprítani, és hozzáadni a forrásban lévő tejhez. Lassú tűzön, gyakori keverés mellett próbálja meg elérni a propolisz teljes feloldódását. A gyógyszer nem feloldódott részecskéi a felszínen maradnak. Ezeket egy szűrőn vagy gézen keresztül kell leszűrni. A készítmény elkészítése legfeljebb 10 percet vesz igénybe. Tárolja üvegedényben a hűtőszekrényben.
Használati idő – három nap.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial