Blogolunk / Egészség

Egy szokatlan, de nagyon hatékony módszer, amellyel megmentheted magad a stroke-tól

loading...

A stroke gyorsan felismerhető: a személy beszédzavara, az arc eltorzult formája, az eszméletvesztés, az egyensúly és a koordináció elvesztése a fő jelei. Ha szemtanúja volt egy ilyen katasztrófának, emlékezzen, mit kell tennie.

Nagyon fontos, hogy az áldozatnak gyorsan elsősegélyt nyújtsunk – amíg az orvosok úton vannak, az illető élete veszélyben van. Van egy kínai technika, amely a reflexológián és az akupunktúrán alapul.
Rendkívül hatékony, és megmentheti a stroke áldozatát ennek a veszélyes állapotnak a szörnyű következményeitől! Hogy segítsen az áldozatnak, csak szúrja meg őket egy tűvel a megfelelő helyen.Figyelmesen olvassa el az utasításokat, hogyan kell eljárni! Nincs értékesebb az emberi életnél.

Mi a teendő, ha valakinek stroke-ja van
Hívja a mentőket. Ültesse le a stroke áldozatát, és maradjon nyugodt. Fogjon egy tűt egy fecskendőből (ha nincs, akkor bármilyen más tű is megteszi), és tegye ezt. Tartsa a tűt láng fölé, ha nem steril, szúrja meg az áldozat mind a 10 ujjának hegyét. A körömlemeztől körülbelül egy milliméterre szúrja meg. A vérnek enyhén ki kell szivárognia a szúrási pontokból.

loading...

Ha nem folyik ki a vér, kicsit szorítsuk össze az ujjait. Ha mégis, néhány percig ne állítsuk el a vérzést. Ha az áldozat szája ferdén áll, és az arca ferde, húzzuk meg erősen a fülét, aminek pirosra kell színeződnie.
Szúrja meg kétszer mindegyik fülcimpát, és látnia kell, hogy a szúrások helyén is vér folyik.

Miért kell ezt így csinálni? A stroke az agyban lévő hajszálerek megrepedését okozza. Nem szabad hirtelen mozgatni a személyt – csak óvatosan ültesse le. A vérképzés segít a gyors felépülésben, és megóvhatja a szerencsétlenül járt személyt a stroke káros hatásaitól!
A legrosszabb dolgok az agyban általában a kórházba vezető úton történnek – ha valakit megmozdítanak, az agyat traumatizálják, megrepednek a hajszálerek és súlyos vérzést okoznak. Ha kipróbálja ezt az elsősegélynyújtási módszert, jó esély van arra, hogy a beteg azonnal jobban érzi magát!

Amikor egy ember élete forog kockán, minden eszköz jó! Emlékezzen erre az egyedülálló stroke elsősegélynyújtási módszerre, és ossza meg szeretteivel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial