Blogolunk / Egészség / Történet

Hogyan gyógyítottam meg a májamat

loading...

Nem tudtam járni, ülni, feküdni, aludni, fűszeres, savanyú, sós ételeket enni. Kórosan lefogytam.
Az arcom megsárgult, meggörbült, mint egy sarló. Az orvosok kezeltek, de nem sok sikerrel jártak.

Nem voltam bizakodó, a betegség előrehaladott állapotban volt.
Én pedig egyedül maradtam a betegségemmel. És én még csak 25 éves voltam, még mindig élni akartam. Elkezdtem keresni a kiutat, rengeteg könyvet átnéztem, és rábukkantam egy kis könyvre, amely a mézzel való kezelésről szólt. Rájöttem, hogy ez a megfelelő kezelés számomra. Méz – a természet csodálatos teremtménye. Nincs párja az összetevők gazdagságában, ízében, aromájában és gyógyító tulajdonságaiban.

Több mint 300 különböző anyagból áll, jótékony hatással van a szívre, az idegrendszerre, a vér összetételére és a bélflórára. Komplex aromás vegyületeinek köszönhetően fertőtleníti a májat és a veséket. Aki naponta egy kanál mézet eszik, erősebbnek, nyugodtabbnak érzi magát, és fiatalabbnak tűnik. A méz állítólag száz gyógymódot tartalmaz.

loading...

Elkezdtem napi 3 evőkanál mézet fogyasztani, de nem többet, mint 100 g. Gyógynövényekből és bogyókból – csipkebogyó, menta, hárs, oregánó, orbáncfű, kakukkfű, málna – készítettem teát. 1 kanál reggel, 1 kanál ebédidőben és 1 kanál este. Egy hónapon belül 3 kg mézet ettem, és megkönnyebbültem: a hasi fájdalom megszűnt. A második hónapban 3 kg mézet is fogyasztottam, és 2 kg-ot híztam. Elkezdtem apránként megtörni a diétámat. Ősszel és télen 18-20 kg mézet ettem, és teljesen egészségesnek éreztem magam. Visszanyertem korábbi súlyomat, elhagytam a diétát, az arcom kipirosodott. Nem ittam, nem dohányoztam, csak élveztem az életet és azt, hogy orvos nélkül meggyógyítottam magam.

Mindig hallgattam a testemre, figyeltem arra, hogy mi a jó és mi a rossz neki. Ésszerűen és a lelkiismeretem szerint éltem. Ne legyünk mohók. Mindig egy kicsit éhesen hagyom el az asztalt. Jó édes alvás nélkül pedig nem lesz egészséges a szíved és erős az idegrendszered. Mindig mérsékelt munkával terhelem magam, végig mozogva. Ahogy a Szentírás mondja, arcod verejtékében fogod megszerezni a kenyeredet. Ahhoz, hogy megtisztítsuk a testünket, heti 1-2 napot böjtölnünk kell. Örülök, ha a tapasztalataim segítenek valakinek.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial