Érdekesség

Jelek, hogy az elhunyt szeretted kapcsolatba akar lépni veled

Ha olyan valakit veszítettünk el, aki nagyon közel állt hozzánk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy még mindig ott van körülöttünk. Tudni szeretnéd, hogy valóban a szeretted akar kapcsolatba lépni veled? Ha ezt az 5 jelet tapasztalod, akkor biztos lehetsz benne, hogy igen!

1. VÍZIÓK
Ha a halottaid kapcsolatot akarnak teremteni veled, akkor biztosan előfordult már, hogy néhány másodpercre feltűntek előtted, akár egy furcsa vízió – ez bárhol és bármikor megtörténhet, ha mész az utcán, ha a munkahelyeden esetleg éppen a boltban vagy.

A 28 éves Mary például egy médiumnak mesélt arról, hogy mit tapasztalt a nagymamája:

„Nem sokkal azután, hogy a nagypapám meghalt, a nagymamám templomba ment, és csukott szemmel imádkozott. Mindig is hívő volt, és tudta, hogy ez át fogja segíteni a nehéz időszakon. Amikor kinyitotta a szemét, látta a nagyapámat, aki csak mosolygott rá. Mindössze néhány másodpercig tartott az egész, de szerinte valóságosabb volt, mint bármi más az életében. Varázslatos, ahogy a hozzátartozóink a mennyből is képesek tudatni velünk, hogy jól vannak.”

Az elhunytak gyakran jeleznek vízió formájában

2. ÉRINTÉSEK
Éreztél már valaha egy gyengéd érintést a fejeden, karodon, hajadon vagy a hátadon akkor, amikor senki nem volt a közeledben? Nem véletlen a furcsa tapasztalat: a szeretted próbál kapcsolatba lépni veled. Ne ijedj meg, talán csak így akarja tudatni, hogy jól van, és még mindig szeret téged. Az is gyakran előfordul egyébként, hogy semmiféle érintést nem érzel, csak tisztában vagy azzal, hogy van valaki melletted.

3. ISMERŐS ILLATOK
Az ismerős illatok jelenléte egy újabb bizonyíték arra, hogy az elhunytak csak testi valójukban hagytak el téged. Az eltávozott szeretteid általában olyan szagokkal próbálják felhívni magukra a figyelmet, amik életükben a legjellemzőbben voltak rájuk. A kedvenc parfümjük, ételük, viráguk, a cigaretta vagy a dohány szaga, amit szívtak mind-mind feltűnő lehet. Általában amilyen hirtelen megérzed az aromákat, olyan hirtelen el is illannak.

A 80 éves Maria azt állította, pontosan tudja, szeretett férje mikor van a közelében.

„Általában egy bizonyos szappannak a szagát érzem, amin kívül a férjem, Amos nem volt hajlandó mást használni, amíg élt. Néha próbáltam rávenni, hogy váltson, de makacs volt, és ilyenkor csak összevesztünk.”

4. ÁLMOK
Akinek a szerettei valamit közölni szeretnének, az gyakran egészen életszerű álmokat lát róluk, amik mentesek mindenféle természetfeletti vagy furcsa dologtól. Az elhunytak általában nagyon vidámak, mosolygósak, nem betegek vagy idegesek. Bár nem szólalnak meg, az egész helyzet nagyon érzelmes, nagyon nyugodt – egy ilyen álom után gyakran ébredhetsz fel könnyek között.

Ha elhunyt szeretteddel álmodsz, akkor a közeledben lehet

5. MOZGÓ TÁRGYAK
A már eltávozott lelkek mozgó tárgyak útján is megpróbálhatják felvenni veled a kontaktust. Az esetek többségében valami számodra fontosat fognak elmozdítani a helyéről: egy közös fotót, egy ékszert, egy könyvet.

Egy fiatal lány, Rosie története is igazolja a fenti állítást:

„Amikor a férjem, George elment, a család szerette volna, ha a Biblia egyik részét a meghívók hátuljára nyomtatjuk. Ez sajnos nem sikerült, mert nem értük el időben a nyomdát. Nem sokkal a temetés után éppen otthon voltam, és mentem keresztül a folyosón, amikor megláttam a Bibliát a földön – pontosan ott volt kinyitva, ahol! Fogalmam sem volt, hogy kerülhetett oda, hiszen a könyvet egy másik szobában, a polcon tartom. Azazhogy tudtam, mi történt: George akart így jelezni.”

image

JÓ TUDNI
Ne kövesd el azt a hibát, hogy nem veszel tudomást a szeretteid jelzéseiről, inkább gondolkodj el, miért vannak még mindig veled. Van egy lezáratlan, megbeszéletlen ügyetek? Nem tudtatok elbúcsúzni? Bizonytalan vagy, és nagyon egyedül érzed magad, azért nem akar elhagyni? Ha rájössz a titok nyitjára, és azt látják, hogy megbékéltél (vagy legalább megpróbálod), tovább fognak menni. Használd ki, és – ha szabad ilyet mondanunk –, élvezd ki a pillanatot, amíg érzed őket.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial