A fűszerek önmagukban is csodálatosak, ezt minden ételek szerelmese tudja. De ha tudjuk, hogyan kombináljuk őket, nemcsak az ízlelőbimbóink, hanem az egész szervezetünk hálás lesz érte! Ma a fokhagymára és a fahéjra koncentrálunk. A fokhagyma természetes antibiotikum, a fahéj pedig segít felgyorsítani az anyagcserét, méregteleníti a szervezetet és megakadályozza a rákos sejtek kialakulását.
Hozzávalók:
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 fahéjrúd
- 3 csésze víz
Elkészítés:
Forraljuk fel a vizet, dobjuk bele az apróra vágott fokhagymát és a zúzott fahéjat. Forraljuk körülbelül 10 percig. Kapcsolja le a tűzhelyet, és várja meg, amíg az ital kihűl.
A legjobb hatás érdekében a legjobb, ha reggel, éhgyomorra iszunk meg egy csészével ebből a főzetből. Ismételje meg minden nap körülbelül 7 napon keresztül. Ennyi idő elteltével azt fogja tapasztalni, hogy a vérnyomása és a cukorszintje csökken.
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszését és nem felejti el, hogy megossza a barátaival és családtagjaival is. Köszönjük.