Divat / Szépség / Tippek

A legdivatosabb rövid frizurák, amelyek megfiatalítanak! Válaszd ki a neked tetszőt közülük!

Elsősorban a legfontosabb, hogy a hajad egészséges és ápolt legyen. Az idei évben rengeteg csinos frizura közül választhatnak, akik szeretnének modernek és fiatalosak  lenni. Ha szereted a rövid frizurákat, csak a neked tetsző formát kell kiválasztanod. A frufru is nagyon divatos, amelynek előnye, hogy eltakarja a homlok apróbb szépséghibáit. Az idősebb hölgyeknek is remekül állnak a rövid frizurák.

Rövid modern frizurák

A hölgyek manapság nagyon elfoglaltak, dolgoznak, ott a házimunka, gyerekeket nevelnek, sportolnak, ezért nincs túl sok idejük a hajuk ápolására, formázására. Ezért választják rengetegen a rövid hajat. Most olyan frizurákat mutatunk, amelyeket pillanatok alatt meg lehet formázni és nagyon nőiesek.

Lépcsőzetes hajvágás

A haj dúsabbnak és ápoltnak tűnik, ha így van levágva. Ez az a frizura, amivel szinte alig van dolgod, mert reggel is jól áll. Egy kicsit összeborzolod, befújod hajlakkal és már indulhatsz is dolgozni. A frufru nagyon jól megy ehhez a frizurához.

 

Bubi frizura

Egy igazi klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból. Számtalan variációja van a Bubi frizurának, ezért könnyen megtalálhatod azt, amelyik neked megfelelő.

Rövid, jól formázott haj

Nagyon divatos de ahhoz, hogy mindig rendezett legyen, időnként vágni kell a végeiből. Az egyenes hajú hölgyeknek ajánlott, akiknek ovális az arcformájuk. Bármilyen hajszínhez remekül illik.


Rövid haj frufruval

Ez a frizura leginkább az egyeneshajú hölgyeknek áll jól. A frufru eltakarja a homlok apróbb szépséghibáit és nőiesebbé teszi az arcot. Ahhoz, hogy mindig formás legyen, idpőként vágni kell a végeiből.

Pixie hajvágás

Nagyon modern frizura, amely elfedi a valódi korodat. Ez a frizura remekül áll azoknak is, akik alapvetően nem tudják mit kezdjenek a hajukkal, mert sehogy sem áll. Rengeteg sztár vágatja ilyenre a haját. Remekül áll az ovális és a kerek arcú hölgyeknek. A frufru is illik ehhez a hajformához.

Újra divat

Évtizedekkel ezelőtt hatalmas divat volt ez a hajforma, most újra hódit a sztárok körében. Az idősödő hölgyeknek áll a legjobban. Ha nőies frizurára vágysz, ami elfedi az apróbb bőrhibákat, érdemes kipróbálnod.

A füleket hagyd szabadon

A hajadat fésüld hátra, vagy simítsd a füled mögé, ez az idei év nagy divatja. A bátrabbak választhatják a teljesen rövid frizurákat is, amelyek szabadon hagyják a füleket.

Modern frizura

Remekül áll az érettebb hölgyeknek is. Ezzel a frizurával nincs sok gond, reggelente villámgyorsan beszáríthatod. Ha szeretnél éveket fiatalodni, válaszd ezt bátran.

A szépséges frizurák között biztosan több olyat is találtál, amit szívesen kipróbálnál. Egy jól megválasztott frizura fiatalosabbá és nőiesebbé tesz!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial