Egészség / Tippek

Így űzd ki a betegségeket a talpadon keresztül! Ennyivel tartozol a testednek!

Készítsd el ezt a fantasztikus borogatást mielőtt lefekszel, és egy éjszaka alatt kiszívja a betegségeket a szervezetedből.

Természetes  antibiotikus hatása van a pakolásnak, és javítja a vér áramlását az egész testben. Segít kihúzni az összes salakanyagot is a szervezetből.

A legfontosabb hozzávalója a hagyma. A bőrön átjutva a hagyma hatóanyaga egyszerűen behatol a véráramba, és így átmossa a vért.

Először csak össze kell vágni a vöröshagymát szeletekre, és várni pár percet, vagy amíg a hagyma leve kijön a hagyma szeletek felületén. Ezután helyezd a hagymaszeleteket a lábadra. Majd csavard be a lábad műanyag fóliával, és húzz rá egy meleg zoknit.

Használj vastag zoknit, mert fontos, hogy melegen tartsd a pakolást egész éjjel. A fólia elzárja  a kellemetlen szagokat is.

Ha a bőröd érzékeny, zsíros krémmel vagy vazelinnel kend be a lábad, mielőtt elkészíted a borogatást.

Reggel, amikor felkelsz, vedd le a zoknit, és távolítsd el a pakolást. Aztán mossad meg a lábad hideg vízzel, majd húzz fel megint gyapjú zoknit, hogy melegen tartsa a lábat. Ekkor a vér elkezd gyorsan keringeni. Ez a kezelés különösen hasznos azok számára, akik a cukorbetegségtől és a rossz vérkeringéstől szenvednek. A náthát, influenzát is megszünteti, lehúzza a lázat.

Image result for onions feet

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial