Egészség / Színes / Tippek

Felejtsd el a beültetést! Két hónap alatt új fogakat növeszthetsz, a fogorvos elárulta a tiktkot

Az elvesztett fogak miatt sokaknak fáj a feje, mert a pótlás egyenként igen nehéz, a foghíj pedig tönkreteszi a mellette növő ép fogakat is. A fogbeültetés lassú, nagyon fárasztó és igen drága beavatkozás, szinte rámegy a páciens élete. Sokat fejlődött a fogászat, de még mindig nincs tökéletes és gyors megoldás erre a problémára, csak keresik az orvosok a kiutat.

Az implantátumok sikerének korszaka lassan a múlté, a legújabb fogászati módszerek sokkal jobbak lesznek! Dr. Jeremy Mao felfedezett egy új, csodás módszert! A fogak szerinte képesek újra kinőni, az őssejt beültetéses módszer alkalmazásával. Az őssejteket a beteg szervezetéből szedik ki, majd beülteik az ínybe, és a kezelés során új fogak nőnek ki. Az orvos szerint mindössze 63 nap alatt ki is nőnek a fiatal fogak a beültetést követően.

 

Dr. Mao kutatásai azt mutatják, hogy a beültetések igen veszélyesek és sokszor nem sikeresek, mert a ha a beteg teste nem képes befogadni az új anyagot, akkor  kilökődik az implantátum, és hiába szenvedte végig a páciens a hosszú és drága kezelést. A saját őssejtet viszont mindig elfogadja a szervezet, és így sokkal kevésbé megterhelően pótolhatók a fogak.

A modern orvostudomány segítségével mindenki visszakaphatja a saját fogait, hosszú kezelések nélkül. Dr. Mao szerint a közeljövőben bárki számára használható lesz ez a technológia!

 

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial