Blogolunk / Egészség

Hogyan lehet megszabadulni a bütyöktől

loading...

Emlékszem, egyszer biológiaórán nagyon rosszul éreztem magam. Éppen a genetikáról tanultunk valamit, és a tanár elmondta, hogy milyen genetikai betegségek öröklődnek.
A legjobb példát a bütyökre hozta fel. A megnagyobbodott bütyök, amely csúnya és fájdalmas, ahogy a tanárnő részletesen elmagyarázta, női vonalon öröklődik. Ha az édesanyádnak vagy a nagymamádnak volt, akkor valószínűleg neked is lesz.

Anyámnak is volt ilyen problémája. Nem csoda, hiszen 30 évig volt műtősnő, mindig talpon volt. Amikor a tanárnőm a genetikáról beszélt, rögtön eszembe jutottak édesanyám hosszú lábai, és arra gondoltam: lehet, hogy én is ilyen vagyok? A gyerekek mindig olyan befolyásolhatóak, és én majdnem elsírtam magam az órán.

Hogyan lehet megszabadulni a bütyöktől

A biológiatanárnak csak részben volt igaza. Örököljük a láb formáját, a deformitásra való hajlamot és a csont növekedését. Ha vigyázol a lábadra, ha megfelelő lábbelit viselsz, nem terheled túlságosan a lábad, ügyelsz a testsúlyodra, akkor minden rendben lesz.

Néha fáj a lábam. Megnagyobbodott, bár sokkal kisebb, mint nagyanyámé. A szűk és kényelmetlen cipő miatt, amit gyerekkoromban viseltem. Anyámnak panaszkodtam a csontomban érzett fájdalomra, és ő a következőt mondta. Ezt csinálják a kórházukban az ápolónők, a legtöbbjük szenved ettől a problémától.

SZÜKSÉGE LESZ:

  • Helyi használatra szánt „Klorofill” olajos oldat;
  • „Dimexide”;
  • Vattát a borogatáshoz;
  • 5 ml-es fecskendő;
  • Műanyag pohár vagy bármilyen más edény az oldat elkészítéséhez.
loading...

ELKÉSZÍTÉS:

Fogjon egy fecskendőt, és szívjon ki 3 köbcenti klorifill olajoldatot. Tegye a folyadékot egy műanyag pohárba vagy más tiszta edénybe.

Vegyünk 1 köbcenti Dimexide-t, és keverjük össze a készítményt a klorofillal.

Tegye a keveréket egy vattakorongra, és tegye a csontra. Ezt a kezelést reggel és este kell elvégezni, és a borogatásnak 15 percig kell tartania.

Ha a lábadban nő a csont, és időnként fájdalmat és kellemetlenséget észlelsz ezen a területen, próbáld ki ezt az üdvözítő receptet. Jobban teszi, ha este elkészíti, reggelre megkönnyebbülést fog érezni! A készítmény csodálatos gyulladáscsökkentő hatású.
Saját tapasztalataim alapján kipróbáltam és nagyon elégedett vagyok vele!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial