Egészség / Történet

Horváth József rákkutató: – “számomra egyszerűen hihetetlen, de 5 nap alatt 2,2 millió forint gyűlt össze a három beteg gyereknek”

loading...

Gyűjtést indított három kis betege számára a hétköznapi hősként ismert Horváth József. A karcagi cigánytelepen nevelkedett rákkutató Facebook-oldalán közölte, hogy szombaton elvitte az adományokat Miskolcra és Budapestre, a három családhoz.

„Számomra egyszerűen hihetetlen, hogy pár nap leforgása alatt ennyi ember állt az akcióm mögé, ahol Tomikának, Márknak és Danikának (mindhárman súlyos betegek) gyűjtöttem adományt” – írta Horváth József.

A debreceni kutató közölte: mindössze 5 nap alatt 2,2 millió forint gyűlt össze a három betegének.

 

loading...

„Családonként 700 ezer forintot osztottam szét, a fennmaradó 100 ezer forintból pedig ajándékokat és finomságokat vettem a gyerekeknek és tesóiknak, és a kis Márknak egy nagy szatyor gyermekruhát”

– írta. Hozzátette, a szülőket „sokként érte”, hogy ilyen nagy összeg gyűlt össze, „sírva borultak” a rákkutató nyakába. – írta a .dehir.hu.

Horváth József megköszönte mindenkinek, aki megosztotta a felhívását és adományozott, majd hozzáfűzte, „a megosztásomban én egy csepp voltam a tengerbe, de együtt tengerré váltunk, mert soha, de soha nem adjuk fel! Istennel pedig minden lehetséges!” – zárta posztját a debreceni kutató.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial