Blogolunk / Egészség

Hogyan küzdöttem meg az érelmeszesedéssel

loading...

Először is, minden nap ettem (és még mindig eszem) 1 teáskanál mézet. Néha egyszerre eszem meg az egészet, néha pedig kettéosztom, és úgy eszem, mint a cukorkát.

Ezen kívül 1 pohár meleg forralt vízben összekeverek 1 teáskanál mézet és almaecetet, és ezt naponta annyiszor iszom, ahányszor eszem valamit – naponta négyszer. Én is ettem és most is eszem sósvízi halat.

Egy pohár hagymalevet összekeverek egy pohár mézzel. A méz lehet folyékony vagy kandírozott. A kandírozott méz a hagymával együtt folyékonnyá válik. Tárolja a keveréket a hűtő alján. A legjobb üvegedényben. Naponta háromszor egy órával étkezés előtt 1 evőkanálnyit vegyen be.

A citromot forró vízzel leforrázzuk, félbevágjuk. Facsarja ki egy fél citrom levét, és adjon hozzá 2 teáskanál mézet. Most öntsön bele ugyanabba a pohár forralt vizet, és keverje meg, hogy a méz végül feloldódjon. Csak lefekvés előtt, naponta egyszer igyon.

loading...

Egy nagy citrom vékony szeletekre vágva. Adjunk hozzá 1 evőkanál mézet és keverjük össze. Lé fog képződni. Egyen belőle 1 evőkanálnyit zöld teával. Tehát legalább 3 hónapig kell alkalmazni. Nagyon finom!

Még mindig szedek fokhagymát, egy szeletet egészben lenyelek. Egyet reggel és egyet este veszek be. Néha kihagyok egy-két hetet, vagy akár egy hónapot is. De amint eszembe jut, újra lenyelem. Ha így veszem be, nem érzem a szagát.

A fiam és a felesége mézet, citromot és fokhagymát szednek együtt. Szüksége lesz 10 közepes méretű citromra, öt közepes méretű fokhagymafejre és egy egész liter mézre. A fokhagymát és a citromot húsdarálón átnyomjuk, és összekeverjük a mézzel. Fedjük le fedővel, és tegyük a hűtőszekrény legalsó részébe 10-12 napra. Csak reggel, naponta egyszer vegyen be 1 evőkanálnyit, ráérősen, ahogy a fiam mondja, érzéssel, gondolattal, elrendezéssel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial