Nap mint nap a térdeink óriási igénybevételnek vannak kitéve. Ahogy öregszünk, a térdízület ínjai és szalagjai kevésbé rugalmasak és kevésbé mozgékonyak lesznek, és járás közben kellemetlenséget és fájdalmat okoznak.
Különböző kedvezőtlen tényezők, különösen a nem megfelelő táplálkozás következtében csökken az ízületi szinoviális folyadék termelése és viszkozitása (kenése), a porcok károsodnak, és ez egyenes út az ízületi gyulladáshoz.
Hogyan erősítsük meg az ízületeinket?
A zabpehely ital mindenkinek jó, akinek térdproblémái vannak. Javítja a térd és az ízületek kenését, és fokozza az ízületi szalagok rugalmasságát, ami jelentősen befolyásolja a mobilitást és az aktivitást.
Emellett rendkívül tápláló, és remek az íze, így tökéletes teljes értékű reggeli vagy vacsora.
ÖSSZETEVŐK
- 250 ml víz
- 50g zab
- 100 ml narancslé
- 1 evőkanál apróra vágott dió
- 1 evőkanál méz
- fahéj ízlés szerint
ELKÉSZÍTÉS
Készítsen zabkását a vízből és a zabpehelyből. Amíg hűl, keverje össze a narancslevet a fahéjjal, a mézzel és a dióval. Adja az illatos keveréket a zabpehelyhez, és keverje össze az egészet egy turmixgépben.
A koktél gazdag olyan anyagokban, amelyek segítenek normalizálni a szervezetben zajló folyamatokat, és felelősek a szinoviális folyadék termeléséért. Már két hét alatt észre fogja venni a különbséget: sokkal könnyebben fog mozogni, és az alakjának is jót fog tenni ez a diéta!
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.