Blogolunk / Érdekesség / Színes / Tippek

Tudod, hogy a dezodort a hónaljadon kívül még hol használhatod?

Dezodorok és izzadásgátlók köztudottan megakadályozzák az izzadást. Különösen ajánlott azok számára, akik túlzottan izzadósak, vagy problémájuk van a verejtékmirigyükkel. Többnyire a hónalj alatt használjuk.

Lehet, hogy nem gondoltál rá de a hónaljon kívül más területeken is hasznos lehet.

Megjegyzés: Mindig válassz olyan dezodort amelyik tartalmaz természetes összetevőket, mint pld aloe vera. Kerüld a káros, vegyi anyag tartalmúakat.

Felsorolunk néhány területet ahol hasznát veheted a dezodornak:

  • Izzadt, nyirkos kezek

Ha keze gyakran izzad, használj rá dezodort. Így, nem kell többé ragacsos kézzel kezet fognod, ami így növelni fogja a bizalmat.

  • Új cipő létrehozhat hólyagok.

Az új cipő okozhat hólyagok és sebek nagyon kellemetlenek és fájdalmasak. Annak érdekében, hogy ezt elkerüld, használd a dezodort a lábadon, és máris megszűnik a probléma.

  • Lecsúszik a szemüveg orrodról?

A nagyobb mellekkel rendelkezőnők nők általában izzadnak a mellük alatt. Ez gyakran okozhat kiütést vagy egyéb irritációt. A probléma elkerülése érdekében, használd a dezodor melled alatt.

  • Kellemetlen szaga van a lábadnak?

Minden fürdés és zuhanyozás  után (este is) használd a dezodort a lábfejeden és így elkerülheted a kellemetlen szagú láb izzadást.

Ha ezeken kívül felfedezel magadon más olyan területet ahol az átlagosnál jobban verejtékezel, nyugodtan használd ott is a dezodorodat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial