Blogolunk / Egészség

Has puffad a paraziták miatt, íme egy hatékony orvosság… Alapos tisztítás otthon, mindössze 5 nap alatt

loading...

A fokhagyma erős természetes antibiotikum. Még 24 órával a fokhagyma elfogyasztása után is megtalálható, és továbbra is hatással van a szervezetre. Ez az egyedülálló termék harcol a paraziták ellen, segít a méreganyagok kiürítésében és gyógyítja a krónikus betegségeket is.

Fogyasszuk a fokhagymát sütve. Az így készített fokhagymának nem lesz olyan rossz szaga és íze, mégis megőrzi gyógyító tulajdonságait, és a szervezet teljesen megemészti.

Váljon szokássá 2-3 naponta egyszer fokhagymát sütni! Ezek a fokhagymák csökkentik a vér koleszterinszintjét, megtisztítják az artériákat és segítenek megszabadulni a vérnyomásproblémáktól. Mindenkinek ajánlott, akinek gyomorproblémái és súlyfeleslege van, és jót tesz a cukorbetegeknek is.

loading...

A sült fokhagyma rendkívül tápláló, és megoldja az állandó fáradtság és a legyengült immunrendszer problémáját. Külön megjegyeznénk, hogy egy ilyen étel a fogyásban is segít! Az anyagcsere felgyorsítása érdekében 2 naponta legalább egyszer fogyasszon 6 gerezd sült fokhagymát.

Ne felejtsen el sok folyadékot inni, amíg ezt a gyógyító szert használja! A test minden sejtje megtisztul és megfiatalodik a 2 hetes fokhagymakúra után.

Bátorítsa barátait, hogy próbálják ki ezt a természetes gyógymódot, mert a fokhagyma képes sok gyógyszert helyettesíteni és javítani az egészséget!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial