Blogolunk / Egészség

Az ízületekben lévő sólerakódásokról

A sólerakódások feloldásához vegyen borbolyagyökeret, csipkebogyógyökeret és búzafűgyökeret egyenlő súlyarányban.
Tegyen egy evőkanálnyit ebből a keverékből 0,5 liter forrásban lévő vízbe, áztassa fél órán át, majd szűrje le. Ezt a mennyiségű főzetet igyuk meg egy nap alatt, két-három italban. Éhgyomorra igya, és legkorábban 30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama két hónap.

A polpala gyógynövény nagyon hatékony. Egy teáskanállal öntsünk egy pohár vízbe, forraljuk alacsony hőfokon 10 percig, fedjük le, hagyjuk állni egy órát, szűrjük le. Ezt a mennyiségű főzetet egy nap alatt két-három italban igyuk meg. Éhgyomorra igya meg, és legkorábban 20-30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama egy hónap. Tartson egy hét szünetet, és a kezelés ismételje meg, akár több kurzusban is.

Vagy vegyen szárított napraforgógyökereket. Egy evőkanálnyit öntsön 0,5 liter vízbe, forralja alacsony lángon 10 percig, fedje le és hagyja egy órát állni. Ezt a mennyiségű főzetet igyuk meg egy nap alatt, két-három italban. Éhgyomorra igyon, és legkorábban 20-30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama egy hónap. Tartson egy hét szünetet, és a kezelést megismételheti.

  1. megjegyzés: Ezek a szerek nemcsak a sólerakódásokat, hanem a fogzománcot is feloldják. Ezért a főzeteket szívószállal kell inni, vagy minden egyes ital után fogat kell mosni.
  2. megjegyzés: Ezek a szerek nemcsak a sólerakódásokat oldják fel, hanem az epeköveket, a húgyköveket is… Amikor a kövek zsugorodni kezdenek, már nem rögzülnek annyira a környező szövetekhez, ezért elmozdulhatnak, és ez nagy fájdalommal járhat, azonnali műtétre lehet szükség.
    Gyógynövény nélkül is előfordulhat (a kövek maguktól is elmozdulhatnak és elzárhatják a csatornákat). De ettől függetlenül figyelembe kell venni. Ha tehát kövei vannak, legyen óvatos.
    Az összes recept csontritkulás esetén ellenjavallt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial