Blogolunk / Egészség

Az ízületekben lévő sólerakódásokról

loading...

A sólerakódások feloldásához vegyen borbolyagyökeret, csipkebogyógyökeret és búzafűgyökeret egyenlő súlyarányban.
Tegyen egy evőkanálnyit ebből a keverékből 0,5 liter forrásban lévő vízbe, áztassa fél órán át, majd szűrje le. Ezt a mennyiségű főzetet igyuk meg egy nap alatt, két-három italban. Éhgyomorra igya, és legkorábban 30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama két hónap.

A polpala gyógynövény nagyon hatékony. Egy teáskanállal öntsünk egy pohár vízbe, forraljuk alacsony hőfokon 10 percig, fedjük le, hagyjuk állni egy órát, szűrjük le. Ezt a mennyiségű főzetet egy nap alatt két-három italban igyuk meg. Éhgyomorra igya meg, és legkorábban 20-30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama egy hónap. Tartson egy hét szünetet, és a kezelés ismételje meg, akár több kurzusban is.

loading...

Vagy vegyen szárított napraforgógyökereket. Egy evőkanálnyit öntsön 0,5 liter vízbe, forralja alacsony lángon 10 percig, fedje le és hagyja egy órát állni. Ezt a mennyiségű főzetet igyuk meg egy nap alatt, két-három italban. Éhgyomorra igyon, és legkorábban 20-30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama egy hónap. Tartson egy hét szünetet, és a kezelést megismételheti.

  1. megjegyzés: Ezek a szerek nemcsak a sólerakódásokat, hanem a fogzománcot is feloldják. Ezért a főzeteket szívószállal kell inni, vagy minden egyes ital után fogat kell mosni.
  2. megjegyzés: Ezek a szerek nemcsak a sólerakódásokat oldják fel, hanem az epeköveket, a húgyköveket is… Amikor a kövek zsugorodni kezdenek, már nem rögzülnek annyira a környező szövetekhez, ezért elmozdulhatnak, és ez nagy fájdalommal járhat, azonnali műtétre lehet szükség.
    Gyógynövény nélkül is előfordulhat (a kövek maguktól is elmozdulhatnak és elzárhatják a csatornákat). De ettől függetlenül figyelembe kell venni. Ha tehát kövei vannak, legyen óvatos.
    Az összes recept csontritkulás esetén ellenjavallt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial