Blogolunk / Egészség / Tippek

Ezek az élelmiszerek kedvező hatással vannak a rákos megbetegedésekre és akár még visszahúzódásra is kényszeríthetik a daganatokat

Egy olyan világban élünk, ahol elárasztanak minket mindenféle vegyi anyagokkal. Ha ezek a veszélyes anyagok a szervezetünkbe kerülnek, nagyban elősegítik a rákos betegségek kialakulását. Természetes, hogy megvizsgáljuk, hogy mik a lehetőségeink arra, hogy ellensúlyozzuk a környezetszennyezést, és, hogy harcoljunk a szabad gyökök ellen, így erősítve az immunrendszerünket.
A kutatók találtak, egy molekulát az emberi szervezetben – ICT 10 – amely aktivál egy fehérjét, amely segít elpusztítani a szervezetben a rákos sejteket, és elnyomja a tumornövekedést.
Íme, öt étel, amelyek segítenek a szervezetnek természetes módon gátolni a tumor növekedését.

zhjtdgjdsrthsfgsad
1. Kurkuma
A kurkumának számos előnye van, köszönhetően az erős antioxidáns, tartalmának. Számos jótékony hatása van mellékhatások nélkül. A tanulmány azt mutatja, hogy a kurkuma gátolja az áttétek kialakulását.

2. Szőlő és Resveratrol
A szőlőben található resveratrol nem csak egy nagyon erős antioxidáns, de csökkenti a sejt degenerációt. A resveratrol segít csökkenteni a rák kialakulásának esélyét a sejtekben így rákmegelőző hatású.

3. Zöld Tea
A katekin zöld tea egy csodálatos flavonoid anyag. Gátolja a daganatok növekedését és a nekrózist.

4. Paradicsom
A karotinoidok és a likopin a paradicsomban a legérdekesebb anyagok, amelyek segítenek az emberi szervezetben. Az általuk gyártott kémiai mediátorok a szervezetben, csökkentik a gyulladást.

5. Friss gyümölcs és zöldség
Nem számít, hogy milyen gyümölcsöt és zöldséget eszünk, ha friss. A friss zöldségek és gyümölcsök olyan elemeket tartalmaznak, amelyek gátolják a gyulladást. A gyümölcsök és a zöldségek jelentősen hozzájárulnak a rákos sejtek csökkentéséhez, különösen abban az esetben, ha vastagbél rákról van szó.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial