Színes

Egy kíméletlenül őszinte személyiségteszt – Kiderülnek belőle az elfojtott vágyaid és a valódi érzéseid

Ebben a pszichológiai tesztben csak az a szabály, hogy képzeld el részletesen azt, ami le van írva, és próbálj meg minél pontosabban válaszolni a kérdésekre. Kiderülhet, milyen a viszonyod a világgal, a szeretteiddel, mire vágysz titkon, és milyen főbb személyiségjegyeid vannak.

A TESZT

Képzeld el, hogy egy úton állsz. Hogy néz ki az út? Piszkos, tiszta, földút, esetleg beton?

Nappal van vagy éjszaka? Kb. hány óra lehet?

Miközben továbbmész, egyszer csak eljutsz egy kerítéshez. Hogy néz ki, miből készítették?

Hogyan jutsz át a kerítésen?

Folytatod az utad, és eljutsz egy erdőhöz. Írd le az erdőt! Sűrű, esetleg ritkás, sötét vagy világos?

Az erdőn egy út vezet keresztül; végigmész rajta, amikor egy kulcsot találsz. Hogy néz ki? Írd le a kulcsot!

erdo_7-themes_com_2016

Mit teszel? Felveszed, vagy ott hagyod az erdőben?

Később vizet fedezel fel. Mi az? Tó, folyó, esetleg valami nagyobb? Átmész rajta vagy leülsz a partjára?

Miután átverekedted magad, meglátod álmaid házát. Az ott lakó nő vagy férfi meghív, hogy költözz be. Mit teszel?

A ház mögött egy utat fedezel fel. Hogy néz ki? Megint egy akadályba ütközöl. Milyen típusú? Olyan, mint amilyenbe az utad elején futottál bele?

Hol van a Nap ebben a pillanatban?

ISMERD MEG ÖNMAGAD!

AZ ÚT A TÉGED KÖRÜLVEVŐ VILÁGHOZ VALÓ VISZONYODAT JELKÉPEZI

Ha zajos, sok autó megy át rajta, akkor egy aktív, állandóan mozgásban lévő, pörgős emberként ismernek, ugyanakkor optimálisan ki tudod használni az idődet, így jut energiád a munkára és a magánéletre is. Ha piszkos, elhagyatott, akkor egy csendes, visszahúzódó ember vagy, aki rendezett életet él, és próbálja irányítani a dolgokat ahelyett, hogy hagyná, hadd haladjanak a maguk medrében. Ha az úton sok a gödör, akkor valami nagyon zavar téged, és már régóta kísért.

A NAP AZ ÖTLETEIDET, A TERVEIDET, CÉLJAIDAT MUTATJA

Ha felkelő, akkor egyenesen haladsz a céljaid felé, ha a fejed felett van, akkor már a kapujában állsz annak, hogy valami nagy dolgot érjél el. Ha lenyugvó, akkor már mindent megszereztél, amit szerettél volna.

nap_uncyclopedia_wikia_com_2016

A KERÍTÉS AZ AKADÁLYOKAT SZIMBOLIZÁLJA

Minél magasabb és erősebb, annál nagyobb dolog akadályoz az életedben. A módból, ahogyan átjutsz a kerítésen, az derül ki, hogyan oldod meg a problémákat. Ha átmászol rajta, alatta, vagy megpróbálsz keresni egy kaput, akkor nagyon rugalmas vagy, mindig igyekszel megoldásokat találni, mindenféle konfliktus nélkül. Ha elkezded feszegetni, akkor az a bizonyos fejjel a falnak típusú ember vagy.

AZ ERDŐ ARRA UTAL, MILYEN VAGY BELÜL

Ha sötét, akkor negatív, ha világos, akkor pozitív emberként ismernek. Ha többféle fa van az erdőben és hol sötét, hol világos a rengeteg, akkor nagyon érdekes figura vagy, aki mindig nyitott az újra. A ritkás erdő racionális személyiséget takar.

A KULCS A BOLDOGSÁGODAT SZIMBOLIZÁLJA

Ha apró, akkor mások, például a partnered boldogsága sokkal fontosabb, mint a sajátod. Ha nagy, akkor az azt jelenti, hogy a materiális dolgok nyújtják neked a legnagyobb kielégülést. Ha szép a kulcs, akkor a legnagyobb boldogságot a gyönyörű dolgok jelentik neked az életben. Az, hogy magaddal viszed-e a kulcsot vagy nem, azt jelenti, hogy megragadod-e a lehetőségeket, amik az utadba kerülnek, vagy a bátortalanságod meggátol.

A VÍZ AZ ÉRZÉSEIDET TÜKRÖZI VISSZA

Arra az emberre utal, akit szeretsz. Minél mélyebb a víz, annál jobban kötődsz ahhoz, akivel együtt vagy. Ha egy nyugodt tóra találtál, akkor te is és a partnered is nagyon kiegyensúlyozott emberek vagytok. Ha egy gyors folyású folyóról van szó, akkor nagyon szenvedélyesen viselkedsz, és egy kicsivel több figyelmet szeretnél a partneredtől.

Ha nem mentél át a vízen, hanem leültél a partján, akkor az tesz boldoggá, ha a szeretteid körében lehetsz. Ha átúszod, vagy beleérsz, az szintén azt jelentheti, hogy még több figyelmet szeretnél a partneredtől. Az álomházad, illetve a benne lakó nő és férfi a kísértéseket szimbolizálja az életedben – a döntésed, hogy beköltözöl-e, pedig azt, hogyan állsz ellen a kísértéseknek.

AZ ÚT MÖGÖTTED A JÖVŐDET JELZI

Ha továbbra is ott maradtak az akadályok az úton, akkor még nem tudtál szabadulni a múltadtól. A nap állása pedig azt mutatja, mikor teljesülnek a vágyaid, álmaid.

femcafe.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial