Tippek

Ez az 5 gyakorlat segíthet megszabadulni a tokától!

A jó alakhoz és kinézethet a tokamentesség is hozzátartozik. Néhányan genetikai hajlam miatt szenvednek tőle, de a helyzet még ebben az esetben sem reménytelen. Az áll alatti terület megcélzása nem azt jelenti, hogy többet kell edzenünk, hanem azt, hogy okosabban kell ezt tennünk! Az alábbi gyakorlatokkal az eredmény gyorsan jön és az arcod eztán minden szögből jól fog kinézni! Ne feledd, soha nem késő elkezdeni küzdeni a célodért!

Az alábbi 5 gyakorlat feszesít és tónusosabbá teszi az arcot. Mielőtt belevágsz, melegítsd be az érintett izmokat az áll előre-hátra mozgatásával. Már készen is állsz!

1. Merőkanál

Nyisd szélesre a szádat, az alsó ajkadat hajlítsd befelé. Amint az állkapcsodat előre tolod, csukd be a szádat. Minden mozdulat legyen tudatos és lassú, hogy az áll izmait megfelelően megdolgoztasd. Hagyjuk az izmokat ellazulni, mielőtt a következő gyakorlatot elkezdenénk. A száj finom nyitásával és zárásával pihentethetjük őket.

2. Csókold meg a plafont!

Ez a gyakorlat pontosan azt jelenti, amit a neve is mutat. Fordítsd felfelé a fejed, ajkaidat pedig formáld úgy, mintha puszit akarnál adni. Ezzel a gyakorlattal megmozgathatod a nyak izmait, fezesítheted, tónusosabbá teheted őket.

3. Érintsd meg az orrodat!

Ez a gyakorlat hatékony az áll izmainak feszesítésében. Nyújtsd ki a nyelved és próbáld vele megérinteni az orrodat! Tedd az egyik ujjadat az állad alá, hogy érezd, hogyan dolgoznak az izmok ebben a pozícióban.

4. Ellenállás

Két öklödet helyezd az állad alá. Az álladat nyomd lefelé, az ökleiddel pedig állj ellent a nyomásnak. Tartsd ezt a helyzetet 5 másodpercig. Ez az ellenállás is segít csökkenteni a toka méretét.

5. A tökéletes ovális arc

Mindenki ovális arcra vágyik. Ha szeretnéd tornáztatni az arcodat, hogy ezt az eredményt érd el, próbáld ki ezt a gyakorlatot. Fordítsd a fejedet egyik oldalra és az állkapcsodat told előre. Érezned kell, ahogy az állkapocs és a nyak izmai megnyúlnak. Tartsd ezt a helyzetet néhány pillanatig. Fordítsd a fejedet az ellenkező oldalra és ismételd a gyakorlatot.

Forrás:  bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial