Egészség / Szépség / Tippek

Ez a módszer segítségedre lesz, hogy éjszaka fogyj és méregteleníts!

Sokan alkalmazzák a tekercselés módszerét, amikor háztartási műanyag fóliába csomagolják magukat, hogy fogyjanak, tisztítsák szervezetüket és javítsák bőrük állapotát. Sokféleképpen tekercselhetünk, mindegyik módszernek megvan a maga előnye. Most két módszert mutatunk be, amivel fogyni, méregteleníteni és narancsbőrt eltüntetni is lehet!

Tekercselj mézzel!

Egy kis tálkába tegyünk mézet és melegítsük fel. Adjunk hozzá egy tojássárgáját és néhány csepp esszenciális olajat tetszés szerint (lehet jojoba, narancs vagy citrom).

Kenjük fel ezt a keveréket az a megfelelő területre, a combokra, karokra, hasra, majd tekercseljük be magunkat fóliával. Vegyünk magunkra néhány vastag holmit, pulóvert, meleg nadrágot, hogy minél melegebben tartsuk magunkat. Egy óra múlva vegyük le a fóliát és zuhanyozzunk le.

Tekercselj agyaggal!

Ezt a módszert tartják a leghatékonyabbnak narancsbőr ellen és a felesleges zsír elégetésében. A kék agyagban rengeteg mikroelem található, melyek nagyon hasznosak a bőrnek, a szakértők éppen ezért javasolják a kék agyagot ehhez a kezeléshez.

Kisebb mennyiségű kék agyaghoz adjunk meleg vizet, egy sűrű keveréket kell kapnunk. Ezt vigyük fel a bőrre, tekercseljük be magunkat és vegyünk magunkra meleg ruhát! Egy óra múlva vegyük le a fóliát és mossuk le a krémet.

Ezt a módszert kétszer egy héten érdemes bevetni a biztos eredmény érdekében. A narancsbőrt, a zsírt és a hízási csíkokat is eltávolíthatjuk vele. Miközben a fólia rajtunk van, a bőrbe bejutnak azok a mikroelemek, melyek rugalmasabbá, puhává, simává teszik a bőrt.

Tekercselés előtt érdemes leradírozni az adott területet. A műanyag fólia még a fogyásban is segíteni fog!

„Tanácsos edzés vagy torna közben is betekercselni a hasunkat, hogy fokozzuk a zsírégetést. Ha étrendünkön is változtatunk, garantáltan egy héten belül fogyni fogunk! A háztartási műanyag fólia nem drága és könnyen be is szerezhető.”

Betekercselhetjük a lábainkat, karjainkat, hasunkat. Ez a módszer nagy segítség testünk formálásában. Amikor alatta izzadni kezdünk, azt jelzi, hogy fogyunk. Bőrünk jobb állapotba kerül, a cellulitisz pedig mérséklődik.

Figyelem! Aki keringési betegségben szenved, kitágult vénái vagy magas vérnyomása van, soha ne próbálja ki ezt a módszert!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial