Érdekesség

Ez a férfiak rangsora csillagjegyük alapján! Te vagy a párod a hanyadik?

Minden férfiban van valami vonzó, de bizony párkapcsolatban nem egyformán viselkednek az egyes csillagjegyek. Nézzük, melyik pasi a legjobb.

12. Vízöntő

Igazi sármőr, mindenki szereti, mert ő is mindenkit szeret, a Vízöntő férfi imád adni az embereknek. Hogy mégis ilyen alacsony helyezést kapott, az azért van, mert barátnak sokkal jobb, mint partnernek. Képtelen egy embert jobban szeretni, mint a többit, ezért társa sokszor mellőzöttnek érezheti magát, ha egyáltalán párkapcsolatra adja a fejét. Az ágybeli örömök sem olyan fontosak számára, mint egy jó program vagy tanfolyam.

11. Nyilas

Kedves, lelkes, szerencsés, vidám. De szinte lehetetlen megfogni, és az elképzelései, a saját igazsága, a barátai, a munkája mindig előbbre valók lesznek neki, mint a családja. A flörtölésről sem mond le csak azért, mert társa van, ráadásul az egyik leghűtlenebb jegy. Azt mondják, a Nyilas magával van párkapcsolatban, nincs szüksége senkire. Azért általában megállapodik, de sokmindenre ne számítson a társa tőle. Pozitívuma, hogy ügyes, pontos szerető.

10. Ikrek

Nagyon nehéz vele az élet, mert mindig vele kell foglalkozni. Ha megállapodik, rendkívül ragaszkodó, de két énje miatt sosem tudni, melyikkel beszélget éppen a felesége. Mindent elér másoknál, mert lyukat beszél a hasukba. Rátelepszik a családra. Lételeme a kommunikáció, fontosabb neki, mint az erotika. Nagyon jó apa, ezért sok mindent meg lehet neki bocsátani.

9. Mérleg

A Mérleggel nagyszerű az élet, nem veszekszik, ragaszkodik partneréhez, jól érzik magukat együtt, még az intimitás is csodás vele, ráadásul általában szép férfi is. Arra viszont kár számítani, hogy a Mérleg megteremtse az anyagi alapokat, mert ő inkább a világ dolgait akarja élvezni, mint keményen dolgozni. Nagy hibája, hogy szerelmes a szerelembe, így a legszebb kapcsolatból is kilép, ha elkapja egy még szebb szerelem.

8. Skorpió

Hatalmas, mély érzelmekre képes, ezeket el is várja, rettenetes féltékenysége azonban szinte mindent megmérgez. Szereti a drámai helyzeteket kiprovokálni, és bántóan őszinte. Makacs, manipulatív, és van neki egy mérgező farka és két mérgező szarvacskája. Ezeket nem is fél használni. A külvilágtól megvédi párját, otthon azonban ő az úr, és ha szerelemben megbántják, megcsalják, súlyos, akár végzetes bosszút áll. Ha haragszik, a hűtlenség sem áll tőle távol. Ha testi örömökre vágysz, a Skorpiónál jobbat nem lehet találni az ágyban,

7. Halak

Rendkívül ragaszkodó, képes mindent megtenni társáért, de nem lehet tőle megszabadulni, tapad, és hajlamos a lustaságra. Ráadásul képes egy álomvilágban leélni életét. Egyes Halak, ascendenstől függően hajlamosak a hisztire, drámára, manipulációra, mások viszont nagyon türelmesek és gyengédek. Nem egy macsó férfi, de van, aki az ilyen jámborabb urakat szereti.

6. Oroszlán

Nagyon lojális, ha megállapodott, sok Oroszlánnak egyetlen párja van. Azt mindennel ellátja, de cserébe állandóan az ő nagyszerűségét kell dicsérni. Egy Oroszlán ragyogása mellett nincs helye másnak. Ha eltekintünk az önzésétől, és attól, hogy addig torzítja a valóságot, amíg ő tökéletesenek nem látszik benne, egész jó partner lehet, mert bájos, bújós, szeret ajándékozni, és általában jókedvű.

5. Rák

Nagyon családcentrikus, nagyon tud szeretni és ragaszkodni, ráadásul a munkát sem veti meg. Egy Rák férfi mellett mindenki biztonságban van. Kivéve, ha eluralkodik rajta a világfájdalom, mert akkor nagy türelem kell hozzá. Hajlamos eluralni társát és nagyon féltékeny, akkor is, ha erre semmi oka nincs. Tud csípni is rendesen, pont ott, ahol fáj. Viszont remek az ágyban.

4. Bak

Attól eltekintve, hogy mindig a munka és a pénz megszerzése az első neki, nagyon jó társ. Szeretteinek mindent odaad, mindent megold helyettük, A Bak társa nyugodtan hátradőlhet, az élet viharaitól meg lesz védelmezve. Viszont nehezen lazít, kommunikál, időnként kapcsolaton belül is felhúzza falait. Attól nem kell félni, hogy elmegy vagy sorsára hagyja családját, de szüksége van egy nőre, aki felvidítja, ami néha nem könnyű feladat.

3. Kos

Nehéz megfogni, de ha letelepszik, nagyon lojális társ. A negatívuma, hogy türelmetlen, vad, erőszakos, de inkább csak a külvilággal. Igazi férfi, társát védelmezi és óvja, igyekszik neki megfelelni. Ha azonban konfliktus van, meglehetősen brutálisan tud veszekedni. A hűség nem mindig a nagy ereje, de kilépni nem szokott a kapcsolatból. Azoknak való, akik az energikus, férfias férfiakat szeretik.

2. Bika

Lojális, jó szívű, szeretteinek mindent odaad, képes a hűségre legtöbb férfitársával ellentétben. Nagyon tud szeretni, melegséget sugározni, ráadásul az anyagi alapokat is megteremti. Egyetéen hibája, hogy otthon lusta, a ház körül inkább az asszonynak kell tüsténkedni, de cserébe biztonságban van. Nem gerjeszti a drámát, szereti jól érezni magát. Inkább otthonülő, mint társasági lény, ami kapcsolatban nem biztos, hogy hátrány.

1. Szűz

A legodaadóbb társ, hűséges, ragaszkodó, nem megy sehova. Szeret dolgozni, segíteni, nagyszerű apa, és jó szerető. Minden Szűz férfi nagyon jól főz, mosogat és takarít. Egyetlen hibája, hogy nehezen állapodik meg, de aztán igazi öröm vele az élet. Kivéve, hogy szeret más hibáira rámutatni, ilyenkor kissé idegesítő, főleg, hogy midig igaza van. Ráadásul általában vonzó külsejű is a Szűz férfi, mégsem igazán tud flörtölni.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial