Egészség / Tippek

Ez a növény elöli a nikotinéhséget! Szenvedés nélkül leszoktat a dohányzásról

loading...

Ha eltökélted, hogy többé nem cigizni, mert drága és tönkreteszi a szervezetet, de nem bírod ki, akkor ehhez a növényhez kell fordulnod.

A sztívia hatásos segítséget nyújt a cigaretta iránti vágy csökkentésében, elmulasztásában.

Sokan fiatalon rászoknak a cigarettára, majd évek során nagyon erős függőség alakul ki, ami arra kényszeríti a dohányost, hogy mindig rágyújtson, ráadásul egyre többet. Ez súlyosan károsítja a szervezetet, a vérereket, a keringést, és természetesen a tüdőt, amely sokszor rákos megbetegedésbe torkollik.

A sztívia el tudja fojtani a nikotinéhséget, így csodálatos ez a növény, ha elhatározod, hogy leteszed a cigarettát. Tudományos kísérletek is igazolták, hogy ez a növény valóban lefojtja a nikotin iránti vágyat.

loading...

Csak pár csepp kivonatot kell a nyelv alá tenni, amikor csak elkap a vágyakozás, hogy rágyújts. A gyógynövény illatanyaga elnyomja a nikotin utáni vágyat, így máris nő a leszokás esélye.

A sztívia egy természetes édesítőszer, így a szabályozza a vércukorszintet, ezért a dohányzásról leszokni vágyóknak nem kell tartaniuk a plusz kilóktól sem, ha ezt használják.

A sztívia sok C-, A-, K- és E-vitamint tartalmaz, de van benne kálium, foszfor, magnézium, kalcium, vas, cink, növényi fehérje és rost is. Enyhíti a bélbántalmakat, csökkenti a gyomorsavat, méregtelenít, lúgosít.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial