Blogolunk / Érdekesség

A 8 legfurcsább FOG amivel találkoztunk

1.

Egy fiatal fiúnak 232 fogát húzták ki

rturtzhrd

Nos, ez tényleg egy nagy feladat. Az orvosok a JJ Kórházban 232 fogat távolítottak el egy 17 éves fiú szájából. A műtét tartott több mint hat órán át tartott.

A kórház fogászati osztály úgy döntött, hogy továbbítják az ügyet Guinness World Records –nak, mint a legtöbb kihúzott fog egy szájból.

2.

Az orvosok kihúztak egy fogat az ember orrából

tzrtzrtzrzse

Az orrvérzés gyakori a gyermekeknél és a fiatal felnőtteknél, de egy fiatal férfi gyakori orrvérzése hátterében, egy meglehetősen szokatlan helyen elhelyezkedő fog volt. Az orrából operálták ki a fogat.

3.

A tini fiúnak vámpírfogai nőnek

trztrzretzeze

Egy kínai fiúnak nőtt két éles első foga – ami úgy néz ki, mint egy vámpírfog.

4.

Baba ritka agydaganattal

tzrtzzetn

A 4 hónapos csecsemő Maryland lehet az első, akinek az agydaganatáért egy fog a felelős, amit az agyában találtak meg. A fogat eltávolították és azóta egészségesen él.

5.

Az ember fülébe egy fog ágyazódott 3 évtizeden keresztül

ezterzerzear

3 évtized után vették észre az orvosok, hogy Stephen Hirst elviselhetetlen fülfájdalmáért egy nem megfelelő helyen növekedett fog a felelős.

6.

Egy gyerek 28 foggal született

zeztezerzey

A Kenyai, szülésű egészséges gyermek 28 foggal a szájában született.

7.

A sebészek két fogat találtak a szem alatti daganatban

fdhgdsdgr

Egy 23 éves nő Indiában, Nagabhushanam Siva, meglepődött, mikor az orvosok, felfedeztek, két teljesen kialakult fogat beágyazva a szem alatti daganatban, amivel születése óta együtt él.

8.

Emberi fogakat találtak egy halban

fghsfgsfdsgu

A Pacu egy dél-amerikai édesvízi hal megtalálható a legtöbb folyóban és patakban az Amazonason és az Orinoco folyón. A Pacu hasonlít a húsevő piranhara, bár eltérők az étkezési szokásaik.  Pápua Új-Guineában, mesterségesen tenyésztik ezeket a halakat, és az alkalmazottak olyan példányt találtak, amelynek kifejlett emberi fogsorra emlékeztető fogai nőttek.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial