Párkapcsolat / Színes

Elkapta a menyasszonyi csokrot, de ami ezután történt, arra nem számított… Egy házassági ajánlat, amilyent még soha nem láttál!

Azt mondják, hogyha valaki elkapja a menyasszonyi csokrot, az megy kegközelebb férjhez. Persze, meg kell hagyni, hogy ez csak egy régi hagyomány, amit az angolszász kultúrából vettünk át, azonban egy szép hagyomány. És természetesen előfordul, hogy tényleg az a lány megy leghamarabb férjhez, aki elkapta a menyasszonyi csokrot.

Pontosan ez történt Moldovai Köztársaságban az egyik esküvőn. Amikor eljött az ideje, a lányok beálltak a menyasszony mögé, aki eldobta a csokrot, majd a szőke lány el is kapta. Aztán barátnői viccelődni kezdtek vele, de a hirtelen váratlan fordulat történt.

A tömegben felbukkant a lány barátja és a következő szavakat mondta:

“Nekem is van valami meglepetésem, amiről Dana nem tud. Veled szeretném leélni az egész életemet, melletted akarok felébredni reggelente, veled szeretném megosztani minden problémámat, és azt szeretném, hogy sok sok gyerekünk legyen. Csak egy egyszerű kérdést szeretnék feltenni: Hozzám jössz feleségül?”

A lány örömmel igent mondott és mindenki a teremben velük együtt örült. Hogy az örömük még nagyobb legyen, oszd meg ezt a videót a Facebook-on!

Forrás: buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial