Blogolunk / Szépség / Tippek

Ez az egyszerű fokhagyma recept eltávolította a ráncaimat 7 nap alatt

Minden nő ápolja a bőrét – különösen az arcbőrét. Nos, a legtöbb közülük kiad egy csomó pénzt a drága kozmetikai kezelésekre és kozmetikai termékekre, annak érdekében, hogy csökkentse a ráncait. De nem mindenki engedheti meg magának ezeket a drágább termékeket és kezeléseket.

És néha, ezek a drága termékek nem is tudják, elérni a kívánt hatást.

Tehát, most bemutatunk egy természetes alternatívát. Mi van, ha azt mondom, hogy ugyanazt a hatást érheted el természetes összetevőkkel? És a neve ennek a nagyszerű összetevőnek, fokhagyma.

Igen, a fokhagyma. Mindannyian tudjuk, hogy fokhagyma erős antioxidáns és természetes antibiotikum. De tudtad, hogy a fokhagyma segíthet csökkenteni a ráncok megjelenését? Meg fogsz lepődni az eredményen.

Hozzávalók és elkészítés:

Először is hámozz meg 1 gerezd fokhagymát, és tördeld össze. Ezt követően még adj hozzá 1 teáskanál mézet, 1 evőkanál agyag port. Lehet vásárolni agyag port minden helyi egészségügyi boltban vagy gyógyszertárban. Győződj meg róla, hogy jól össze legyen keverve. A maszk készen áll, most használd az arcodon.

Hogyan kell használni:

Először is, meg kell mosni az arcod, és utána kend fel a maszkot. Ezután hagyd rajta 20-30 percig, majd öblítsd le langyos vízzel.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial