Blogolunk / Egészség

Egy barátom két fizetését költötte arra, hogy meggyógyítsák a térdét. Végül ez az egyszerű gyógymód állította meg az ízületi gyulladást!

loading...

Sok ember szenved térd és ízületi fájdalmaktól. Nem csoda, hiszen a térdek óriási igénybevételnek vannak kitéve! Ha ehhez hozzáadjuk a sportsérülésekből, a túlsúlyból, a porcok korral járó elváltozásaiból eredő terhelést…

Ha a porc kopása még nem túl előrehaladott, próbálja ki házi receptünket.

A méz és az aszpirin alapú kenőcs megállíthatja az ízületi gyulladást. A méz ugyanis egy természetes biostimuláns, amely elősegíti az ízületi folyadék termelését a porc melletti sejtekben. Ez pedig elősegíti a vékonyodó porcok helyreállítását. Az aszpirin hatékonyan csökkenti a gyulladást és elősegíti az összes szövet regenerálódását.

Méz és aszpirin

loading...

ÖSSZETEVŐK:

  • 10 tabletta acetilszalicilsav (aszpirin)
  • 200 g folyékony méz

ELŐKÉSZÍTÉS ÉS FELHASZNÁLÁS:

  • Törje porrá az aszpirin tablettákat, majd keverje össze a mézzel.
  • Hagyja a keveréket 10 napig szobahőmérsékleten.
  • Időnként keverje meg.
  • Az elkészített kenőccsel kenje be a térdét, tekerje be folpackkal, majd egy kendővel.

Jobb, ha a borogatást éjszakára végezzük el. Eleinte enyhe égő érzés érezhető, de ez hamar elmúlik. Az ízületek erősítésére szolgáló házi terápia kiegészíthető zablisztes itallal.

Ne feledje, hogy a mézzel készült recept nem alkalmas a méhészeti termékekre allergiásoknak! A kezelés során kerülje a hosszan tartó járást és állást, hogy az ízületek terhelése minimálisra csökkenjen.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial