Blogolunk / Egészség / Tippek

Dohányosoknak ajánljuk! Képes eltávolítani a méreganyagokat a tüdődből. Ne adj esélyt a ráknak!

Tisztítsd meg a szervezeted, különösen a tüdődet az összes felgyülemlett méreganyagoktól és egyből jobban fogod érezni magad. Ez a módszer nagyon hatékony, különösen akkor, ha dohányos vagy. Fordíts nagy figyelmet erre.

Ha a tüdőd megfelelően működik, az jobb hangulathoz és jobb egészséghez vezet. Ez az alkalmi „nagytakarítás” egy nagyszerű módja annak, hogy megszabadulj az összes szennyeződéstől, amit belélegeztél, egész nap.

Gyógyítja a tüdőt:

Ma megfogunk osztani veletek egy tisztító kezelést, amely 3 napig tar, és nem szakítja meg a szokásos napi rutinodat.

Ez egy három napos méregtelenítő – két nappal előtte ne fogyassz tej-terméket, hogy a tisztulási folyamat sikeres legyen. A testet teljesen ki kell tisztítani a méreganyagoktól.

  • Az első nap előtt, este, igyál egy csésze gyógyteát lefekvés előtt. Ez felszabadítja a méreganyagokat a bélben. Vedd figyelembe, hogy ez alatt a három nap alatt, ne végezz nehéz fizikai munkát.
  • Reggeli előtt igyál 300 ml vizet két citrom levével. Aztán igyál 300 ml facsart grapefruit-lét, ha nem szereted, ihatsz helyette ananász levet is. Ezek az italok segítik a légutak tisztulását.
  • Reggeli és ebéd között igyál 300 ml sárgarépalevet, mert lúgosítja a vért.
  • Ebédidőben fogyassz 400 ml olyan italt, ami gazdag káliumban, hogy megtisztítsa a belsőket. Gazdag káliumban a sárgabarack, a banán, a körte.
  • Lefekvés előtt fogyassz 400 ml áfonyalét, amely segít leküzdeni a baktériumokat a tüdőben – ezek a fő okai a fertőzésnek.
  • Ülj egy forró kád vízbe, mert az izzadás folyamata elősegíti a méreganyagok ürülését a szervezetből.
  • Végül egy edény forró vízhez adj hozzá néhány csepp eukaliptusz olajat, és lélegezd be az edény fölé hajolva egy törölközővel a fejeden. Addig lélegezd be a gőzt, amíg a víz kihűl.

Ezt ismételd meg 3 napon keresztül és utána érezhetően jobb lesz a közérzeted, és rengeteg káros anyagtól szabadítod meg a szervezeted, különösen a tüdődet.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial