Blogolunk / Szépség / Tippek

Búcsúzz el a lankadt szemhéjadtól – ez az összetevő…

A szemhéjak általában a kor előrehaladtával a gravitációnak köszönhetően egyre inkább lelankadnak. Itt az alkalom, hogy foglalkozz vele, mert ha annyiban hagyod ez csak rosszabb lesz. Bemutatunk egy egyszerű módszert és így elkerülheted a plasztikai sebészt örökre.

A sok jogorvoslat közül eddig ez a leghatékonyabb módszer. Ha kipróbálod, rövid időn belül biztos letagadhatsz pár évet a korodból. Tehát, ha lankadt szemhéjaktól szenvedsz, olvasd el ezt a cikket, hogy megszabadulj tőle!

Nem kell drága krémekre költened, hogy megszabadulj ettől a problémától, minden bizonnyal a konyhában megtalálod a hozzávalókat.

Szükséged lesz:

  • 1 tojásfehérje
  • géz

Tisztítsd meg a szemhéjaidat, és hagyd megszáradni. Tartsd csukva a szemed, áztasd a gézt a tojásfehérjébe és tedd a szemhéjadra. Várd meg, amíg a tojásfehérje megszárad. Használd ezt a módszert rendszeresen, és látni fogod, a változást már két alkalom után. Azonban tartsd szem előtt, hogy az eredmény csak átmeneti, ha nem ismételed meg 2 naponta. Viszont ha 2 naponta alkalmazod ezt a módszert, akkor örökre megszabadulhatsz az egyre inkább lelankadó szemhéjaktól.

Ezen kívül ne felejts el elegendő mennyiségű vizet inni a nap folyamán, mert az is befolyásolja a szemhájak állapotát.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial