Blogolunk / Szépség

Bőrfiatalítás és még sok más. Csodaolaj a szépségápolási kezelésekhez

loading...

Egy egyszerű grapefruitolaj segít csökkenteni a ráncokat és megfiatalítani a bőrt. Csak tudni kell, hogyan kell használni. A grapefruitpépet és a grapefruitolajat egyaránt felhasználhatja – mindezt otthon és olcsón. Egyetlen grapefruit héja elegendő ahhoz, hogy csodaszerrel lássa el magát. A pépet is jól lehet hasznosítani.

Először is mossa meg a grapefruitot, és hagyja megszáradni. Ezután reszelje le a héját.

Fontos, hogy az olaj készítésekor ne használjunk fémeszközöket. Adjunk a reszelt héjhoz 50 ml extra szűz olívaolajat, és keverjük össze. Ügyeljen arra, hogy a héjat teljesen ellepje az olaj.

Fedjük le, és hagyjuk 21 napig világosban. Ne felejtse el naponta felkavarni.

21 nap elteltével szűrje le az olajat, és öntse egy megfelelő edénybe. Az olaj könnyű és kellemes illatú. Akár hat hónapig is használható.

loading...

A használat módja nagyon egyszerű. Elég, ha az olajat tiszta bőrre kenjük, gyengéd masszírozó mozdulatokkal. Ez a módszer naponta alkalmazható. Az olaj tökéletesen működik aloe vera géllel kombinálva. A használat ilyen változata hetente 1-2 alkalommal elfogadható. Hagyja hatni a terméket fél órán át, majd mossa le, és vigyen fel tonikot vagy krémet.

Most a pép alkalmazása következik. A fiatalító hatás és a természetes feszesítés mellett ez a módszer a bőr fehérítésére és mélytisztítására is alkalmas. Szórjunk meg egy fél grapefruitot 1 teáskanál sóval. Az amúgy is lédús gyümölcs még jobban elkezdi kiadni a levét.

Ezután egyszerűen dörzsölje be a grapefruitot a bőrébe. Egy szalvétával gyűjtse fel a felesleges levet. Az összes többi előnye mellett egy ilyen eljárás könnyű súroló hatást biztosít, és tökéletesen hámlasztja a bőrt. Hagyja a maszkot az arcon 5-7 percig, majd öblítse le hideg vízzel, és kenje be krémmel. Szükség esetén ez az eljárás hetente egyszer megismételhető.

Ezt a kezelést a bőre biztosan megköszöni majd. A ráncok eltűnnek, és az arca mindig feszes és sima lesz.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszését és nem felejti el, hogy megossza a barátaival és családtagjaival is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial