Divat / Szépség

A legdivatosabb női rövid frizurák, amelyek minden életkorban bátran viselhetők

loading...

A rövid frizura egyre divatosabbá válik. A stílus tanácsadók szerint ennek többek között az az oka, hogy ez a hajforma szinte mindenkinek jól áll. Remekül variálható, lehet egyenes, hullámos, aszimmetrikus, frufruval, vagy anélkül. Ma megmutatjuk a legkedveltebb frizurákat!

A rövid frizura megfiatalít és kiemeli az arcod. A legnagyobb előnye, hogy bármilyen életkorban viselhető, ugyanolyan jól áll a fiatal nőknek és az érett hölgyeknek is. A színekkel is játszhatunk, manapság az élénk hajszínek, vagy a tincsezett frizurák is nagyon divatosak.

hfggfhfrak14

Beautiful Short Curly Haircuts for Women 2017-2018
Beautiful Short Curly Haircuts for Women 2017-2018

gfhgfhgfrak12

ghfghfghrak13

ghfghfgeknek8

hfghfgurak10

A rövid frizura könnyen kezelhető, így reggelente nem kell sok időt töltenünk a formázásával, ezért is szeretik oly sokan. Aki hozzászokott a hosszabb tincsekhez, az akár állig érő frizurát is választhat, hiszen ez is nagyon csinos. Az aszimmetrikus tincsek és a hosszú frufru még egyedibbé teszi a megjelenésed.

ghfghfgjrak2

ghfghjfghzurak3

loading...

ghfghfghzurak4

ghgjghak5

fghjghfrak6

ghfghgfhurak7

A rövid frizura akár kócos hatású is lehet, így tényleg nincs vele túl sok dolog reggelente. Mivel számtalan módon formázható beszárítható, így a megjelenésed mindig különleges lehet!

hfgjghjfgfgurak8

gfhgfhgfurak9

Láthatod, hogy a rövid frizura is lehet különleges és nagyon csinos. Csak egy jó fodrász kell, aki elkészíti az arcformádhoz és a stílusodhoz leginkább illő frizurát!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial