Egészség / Történet

Végstádiumú rákos beteg volt, és egyetlen olaj kiűzte szó szerint a rákot a testéből

4. stádiumú veserákja volt, az orvosok szerint csak napjai voltak már hátra, amikor elkeseredésében egy utolsó útra vette rá magát.
2014 augusztusában diagnosztizálták a katonaként dolgozó Lindánál a 4. stádiumban lévő veserákját, amely már 2 helyen is áttétet képzett. Amikor megtudta nem hagyta magát el, és végig kitartott az mellet, hogy megfog gyógyulni, mivel élni akar. 5 gyermek édesanyjaként, valamint további 15 unokája mellet nem engedhette meg magának, hogy elvigye a rák.

Az utolsó útja során megismerkedett egy alternatív gyógyásszal, aki bevezette a kanabiszolaj gyógyító hatásának rendkívüli hatásainak rejtelmeibe. Első körben egy 45%-os THC kivonattal kezdte a kezelést az orvos, majd miután ez gyengének bizonyult felemelték az adagot 85%-ra.

Meglepődtek az onkológusok, mivel  2014 decemberére, a tüdeje teljesen tumormentessé vált, majd további 1 hónap kezelés után a veséjéről is eltűnt a daganat.
A Journal Molecular Cancer tanulmányai bizonyítják, hogy a tetrahidrokannabinol ( thc ) és a különféle kannabinoidok meggátolják a rákos sejtek szaporodását, és a meglévőket teljesen eltűntetik.

A rákos sejtek valójában öngyilkosságot követnek el a kannabinoidok hatására.
Linda Morando 2015 január 15.-én az alábbi státuszüzenetet tette ki a facebookjára : Kedves ismerőseim! Végre teljesen rákmentes vagyok!! Hurráá, élhetek!!
2015 május 11.-én egy újabb vizsgálat erősítette meg, hogy Linda továbbra sem rákos, és teljesen gyógyult.
A szerk. : A rák egy olyan betegség mint minden más gyógyítható betegség, azonban mintegy évi 600 milliárd dollárt hoz a ” konyhára ‘ a rákos betegek gyógykezelésével kapcsolatos gyógyszerek eladásának az ÁFÁJA. Sajnos ki lehet mondani, hogy túl sok pénz van abban, hogy ha egy ember rákos, hiszen elkeseredettségében nincs az a pénz amit ne adna ki a gyógyulás reményéért.
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial