Blogolunk / Egészség

Az epekövek feloldása

loading...

✅ Íme egy recept az epekő kezelésére. Vegyünk 2 rész pitypanggyökeret és cickafarkfüvet, valamint 1 rész kálmosgyökeret és parlagfű-gyökeret. Egy evőkanálnyit ebből a keverékből 0,5 liter forrásban lévő vízbe áztassa, fél órán át,majd szűrje le. Ezt a mennyiséget igya meg egy nap alatt, két-három részre osztva. Éhgyomorra igya, és legkorábban 30 perc múlva egyen. A kezelés időtartama egy hónap. Tartson egy hét szünetet, és ismételje meg a kezelést.
Vagy készíthet egy másik variációt: egyenlő arányban orbáncfű, oregánó, menta, immortelle virág, körömvirág, nyírfalevél, nyírfalevél keverékéből. A recept ugyanaz.

✅ Az epekövek feloldásához vegyen egyenlő arányban borbolyagyökeret, csipkebogyógyökeret és búzafűgyökeret.
Vegyünk egy evőkanálnyit ebből a keverékből öntsünk rá egy pohár vizet, forraljuk alacsony lángon 1-2 percig, hagyjuk állni egy órán át, majd szűrjük le. Ezt a mennyiségű főzetet egy nap alatt két-három italban igyuk meg. Éhgyomorra igya, és leghamarabb 30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama két hónap.
Vagy vegyen szárított napraforgógyökeret. Egy evőkanálnyi gyökeret öntsünk 0,5 liter forró vízzel egy termoszba, hagyjuk állni két órán át, majd szűrjük le. Ezt a mennyiséget igyuk meg egy nap alatt, két-három italban. Éhgyomorra igya, és legkorábban 20-30 perc múlva ehet. A kezelés időtartama egy hónap. Tartson egy hét szünetet, és a kezelés ismételje meg.

loading...

1) megjegyzés: Ezek a szerek nemcsak a köveket, hanem a fogzománcot is elpusztítják. Ezért a főzetet szívószállal igya meg, vagy minden egyes alkalom után mosson fogat.

2) megjegyzés. Amikor a kövek zsugorodni kezdenek, már nem rögzítik őket annyira a környező szövetek, ezért elmozdulhatnak. Elakadhatnak az epevezetékben. Ez nagyon fájdalmas és azonnali műtétet igényel.
Gyógynövénykezelés nélkül is előfordulhat (a kövek teljesen ártatlan okokból is elmozdulhatnak és elzárhatják a csatornákat).

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial