Blogolunk / Egészség

HOGYAN TÁVOLÍTSUK EL A HÚGYSAVAT AZ ÍZÜLETEKBŐL, ÉS HOGYAN KERÜLJÜK EL A KÖSZVÉNYT ÉS A DAGANATOKAT

loading...

A húgysav felhalmozódása az ízületeket és a veséket érinti. A felesleges húgysav és az ebből következő sókristályok lerakódása vezet köszvényhez, amely bármelyik ízületet érintheti, de általában a láb ízületei érintettek.

Ezek a húgysavkristályok duzzanatot és különböző súlyosságú fájdalmat okoznak az ízületekben.

Jellemzően ezt a betegséget 100%-ban anyagcserezavar és a húgysav kiválasztását természetes módon elősegítő mechanizmusok meghibásodása okozza.

Az uborkalé közismerten nagyon hatékonyan csökkenti a testhőmérsékletet, valamint erőteljesen kioldja és hatékonyan eltávolítja a húgysavat és annak kristályait az ízületekből.

Ez a keverék kiválóan eltávolítja a méreganyagokat, a zeller és különösen a gyömbér pedig kiválóan csökkentik a gyulladást.

loading...

Hogyan lehet eltávolítani a húgysavkristályokat az ízületekben?

Készítsen levet 1 közepes méretű uborkából, 2 zellergumóból, egy fél citromból és egy fiatal, 2,5 cm hosszú gyömbérgyökérből.

Elkészítés:

Először hámozzuk meg a hozzávalókat a héjuktól. Az uborkát és a zellert vágjuk apró darabokra. Vágja félbe a citromot, vegye az egyik részét, és nyomja a turmixgép táljába, a másik részét pedig tegye a hűtőbe. Vágjuk fel a gyömbérgyökeret. Turmixolja össze az összes összetevőt, és igya meg a keveréket naponta egyszer vagy kétszer, amíg nem érzi az eredményt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial