Blogolunk / Egészség

Az egyszerű életmeghosszabbító orvosság

loading...

Borostyánkősav – egy igazi ajándék számunkra

A Q10 koenzim nagyon népszerű a nyugati országokban. Egyes kísérletek szerint a Q10 koenzim meghosszabbítja az életet és számos betegséget megelőz. De itt van egy érdekes dolog; van egy „gyógyszer”, amely hasonló feladatot lát el a szervezetben, mint a Q10 koenzim. Ugyanolyan hatékony, vagy talán még hatékonyabb is, de körülbelül 10-szer olcsóbb. Ez a borostyánkősav. Lehetséges, hogy éppen az ilyen alacsony ár miatt nem népszerűsítik.

A borostyánkősav egy természetes anyag, amely kisebb mennyiségben megtalálható számos ételben. Erőteljes gyógyító hatást fejt ki anélkül, hogy mellékhatásokat vagy függőséget okozna. Ennek a hatásnak számos oka van, de a legfontosabbak a következők:

A borostyánkősav serkenti az energiatermelést a sejtekben. Ahogy öregszünk, egyéb rendellenességek mellett a sejtjeink kezdik elveszíteni energiatermelő képességüket. Ennek következtében a szervezetnek számos funkciójához nem jut elég energia, ami a test zsugorodásához és gyors öregedéshez vezet. Az energiát szolgáltató vegyület az ATP (adenozin-trifoszfát). A borostyánkősav pontosan az, ami elősegíti az ATP termelését. Ennek következtében a borostyánkősav erőteljesen serkenti az energiatermelést, és a szervezet számos funkcióját serkenti, valamint kivételes helyreállító erővel rendelkezik.

A borostyánkősav növeli a sejtlégzést, elősegíti a sejtek oxigénfelvételét. Például a májsejtek oxigénfelvételi sebessége 60-szorosára nő borostyánkősav hozzáadásával.

A borostyánkősav semlegesíti a szabad gyököket. Erőteljes antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik. Mint már többször elhangzott, a szervezetben az oxigén agresszív formái képződnek, amelyek oxidálják vagy elpusztítják a sejteket, betegségeket (rák, szívroham stb.), öregedést és halált okozva. A borostyánkősav hatékonyan semlegesíti a szabad gyököket.

A borostyánkősavnak a szervezetre gyakorolt hatásai

Javítja a legtöbb szerv működését: agy, szív (javítja a táplálkozását és erejét), vese (oldja a köveket), máj stb;

loading...

A borostyánkősav megakadályozza a daganatok kialakulását és gátolja a meglévő daganatok növekedését;

Erősíti az immunitást; a borostyánkősav serkenti az inzulintermelést, ezáltal csökkenti a vércukorszintet, ami nagyon fontos a hosszú élettartam szempontjából; normalizálja az idegrendszer működését;

A borostyánkősav ellensúlyozza a stresszt; más egészségjavító gyógyszerekkel együtt történő alkalmazása lehetővé teszi a kifejezettebb hatás elérését:

A borostyánkősav gátolja a gyulladásos folyamatokat (normalizálja a hisztamin és a szerotonin tartalmát)
számos mérget semlegesít (beleértve a dohányzás, alkohol, drogok stb. okozta mérgeket);

A borostyánkősav növeli a mikrokeringést a szervekben és szövetekben, aktiválja a legfontosabb enzimek egy részét stb.

A borostyánkősav igazi ajándék számunkra. Ez egy természetes anyag, amely kisebb mennyiségben megtalálható számos ételben. Szájon át szedve nem okoz függőséget, és nincsenek különösebb mellékhatásai.

A borostyánkősav-készítmények olcsók (vannak drágábbak és összetettebbek is), a hagyományos gyógyszertárakban vény nélkül kaphatók.
A borostyánkősav használatának kényelme abban rejlik, hogy a hatékony dózist saját érzésünk szerint választhatjuk ki.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial